Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.7.
Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove koji počinju u 20 sati na raznim kanalima!

TV Preporuke dana – Subota 27.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra žena, HTV 2 u 21 sat
Diane je u nedoumici kad se nađe u situaciji da sudjeluje u polemici oko parnice između zagovaratelja za pravo žene na izbor i protivnika pobačaja kako bi zadržala važnoga klijenta kojeg zastupa odvjetnik Ethan Carver. Alicia i Lucca očajnički traže nove klijente te pokušavaju oteti klijente Louisu Canningu.

Fargo, HTV 3 u 22 sata
Lou i Hank vode istragu u Fargu, Kralj Doručaka posjećuje Betsy i Molly, Floyd se mora odazvati na poziv, a Medo sumnja u odanost člana obitelji.

FILMOVI

Cura na lošem glasu, Doma TV u 19:55 sati
Nakon što se pročuje da je inače simpatična srednjoškolka Olive Penderghast (Emma Stone) lagala o gubitku svoje vlastite nevinosti, ona započinje vjerovati kako se njezin život razvija identično kao i onaj glavne junakinje u knjizi The Scarlet Letter koju istovremeno obrađuje za lektiru. Međutim, ubrzo će Olive odlučiti iskoristiti glasinu kako bi poboljšala svoj društveni i financijski status na sveopće iznenađenje mnogih...

Završni udarac, RTL 2 u 20 sati
Chris Wilton (Jonathan Rhys Meyers), odnedavno umirovljeni profesionalni igrač tenisa, zaposli se kao trener ekskluzivnog teniskog kluba u Londonu. Ondje upozna bogatog učenika Toma Hewetta (Matthew Goode), s kojim dijeli ljubav prema operi. Tomova starija sestra Chloe (Emily Mortimer), očarana je Chrisom i njih dvoje se uskoro počnu viđati. Za vrijeme obiteljskog okupljanja, Chris se susreće s Tomovom zaručnicom, američkom glumicom Nolom Rice (Scarlett Johansson) te oni odmah osjete međusobnu privlačnost...

Sammy na putu oko svijeta, RTL u 20 sati
Šarmantnu obiteljsku animaciju, o maloj kornjači Sammyju koji pedeset godina putuje morima i doživljava mnoštvo avantura, režirao i producirao Ben Stassen, dok je priču hrvatskim mališanima približila Ivana Vlkov Wagner, zadužena za sinkronizaciju na hrvatski.

Argo, HTV 1 u 20:05 sati
1979. godine, revolucija u Iranu doseže vrhunac napadom na američku ambasadu. 52 Amerikanca postaju taoci opasnih i nemilosrdnih vođa pobune. Šestorica, su u potpunom kaosu i panici uspjeli izmaknuti i naći utočište kod kanadskog veleposlanika. CIA-ov stručnjak za "izvlačenje" Tony Mendez (Ben Affleck) smišlja rizičan plan kako ih spasiti, opcija nije mnogo, a plan je apsolutno nevjerojatan!

James Bond: Spectre, Nova TV u 21:30 sati
Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena Spectre!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala