Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U petak stižu The Boys, a Amazon nas je počastio zadnjim trailerom
Ekipa odlučnih običnih ljudi bez ikakvih moći protiv korumpiranih superjunaka sa super-moćima

U petak stižu "The Boys", a Amazon nas je počastio zadnjim trailerom

Foto: YouTube

Amazon Prime Video objavio je posljednji trailer za svoju novu seriju The Boys koja će biti dostupna već ovog petka.

Adaptacija stripova Gartha Ennisa i Daricka Robertsona je malo drugačiji pogled na superjunake. Što se dogodi kad superjunaci, koji su popularni kao najveće zvijezde, utjecajni kao političari i štovani kao bogovi, zastrane i svoje supermoći koriste u vlastitu korist, umjesto za opće dobro? Tu stiže naslovna ekipa. Ekipa bez ikakvih moći protiv ekipe sa supermoćima! Ekipa koja se nazvala The Boys kreće na putovanje dostojno superjunaka kad odluče raskrinkati Sedmorku (The Seven) i Vought, konglomerat koji upravlja poznatim superjunacima i skriva njihove tajne.

Boysi su Billy Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) i The Female (Karen Fukuhara) uz Simona Pegga koji glumi Hughievog oca. Superjunaci su Homelander (Antony Starr), Starlight (Erin Moriarty), Queen Maeve (Dominique McElligott), A-Train (Jessie T. Usher), The Deep (Chace Crawford) i Black Noir (Nathan Mitchell). Elisabeth Shue našla se u ulozi Madelyn Stillwell, Voughtove starije potpredsjednice odjela za upravljanje superjunacima.

Showrunner serije je Eric Kripke (Supernatural) koji je ujedno jedan od scenarista, izvršnih producenata te je režirao finale prve sezone.

Amazon je očito jako siguran u ovu seriju jer se već snima druga sezona. Prva sezona akcijske krimi komedije The Boys ima 8 epizoda i sve će biti dostupne na tom streaming servisu ovog petka, 26. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    sebulba sebulba @ 31.7.2019. 12:48

    Odlični glumci, odlična priča i sve to lijepo izgleda. Sve u svemu priča o superjunacima na malo drugačiji način.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala