Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma: Farmerice se opet naroljale!
Nestašne djevojke umjesto posla na Farmi - izabrale provesti dan uz čašicu rakije

Farma: Farmerice se opet naroljale!

Čini se da je alkohol na Farmi pravi okidač za naše vrijedne djevojke. Vođene Simoninom inicijativom i pokličem 'Otvor' ženo kapiju, daj nam rakiju', cijelo su poslijepodne provele u potrazi za rakijom, koju je (mudro) sakrio bivši ranjeni gazda Renman - i ... uspjele!

Te sekunde posao na Farmi zamijenile su laganim opijanjem, koje je do večeri kulminiralo pravim pijanstvom. U svemu je opet prednjačila Simonica, koja u nedostatku seksa stenje pod plahtama zamišljajući milog Antu. Obzirom da je njen predmet čežnje kilometrima daleko, zamijenila ga je novom farmericom Giannom, priuštivši nam tako par lascivnih scena u kojima se s njom (strastveno?) ljubi.

Dok su se cure zabavljale, dečki su kao i obično "šljakali" sve u šesnaest. Bez obzira na to što ozlijeđeni gazda Renman u bolnici žali za tim što je za nasljednika imenovao Borisa umjesto frenda Maria, novi se gazda dobro snašao. Utržio je od mentora Jože čak 17 dukata. Trampu je uspješno obavio i donio do sada najviše mesa na Farmu. Farmerice su se ipak najviše razveselile vinčeku.

Ivana i Dino - zaljubljeni par?

Čini se da između mistera Bubija i missice Ivane postoje neki nerazriješeni računi. Od samog početka stekli smo dojam da su njih dvoje (bili ili jesu?) nešto više od običnih poznanika. Ivanino ponašanje daje naslutiti da se među njima već nešto i dogodilo (poljubac, seks, ljubav...?), a čak je i jednom prilikom curama rekla kako on ima prištava leđa. Dino pak cijelo vrijeme suptilno izbjegava njene aluzije i dodire te svu svoju "mušku" pažnju usmjerava na "zabranjeno voće" - Simonicu.

No otkako se pojavio Boris, koji se u trenu sprijateljio s farmericama (češkao je Ivanu, masirao Simonu), Ivana i Dino su prvi puta poveli ozbiljniji razgovor. Njemu se nije dopalo kako je ona reagirala na zafrkanciju te je predložio da se više ne druže?... Ivana je na to burno regirala - 'Ako hoćeš ti tako, reci mi normalno, meni ide na živce, ti se sa svima zafrkavaš, ali kada sam ja u pitanju ti se makneš i non-stop radiš razliku između mene i drugih djevojaka.' Nakon toga razgovor su nastavili sami u sobi. Dini su sve te priče očigledno išle na živce, a nama ostaje da i dalje pomno pratimo sapunicu zagonetnih farmera.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala