Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno prvi trailer za TV seriju Snowpiercer
Četiri pune godine čekamo na ovu seriju koja i prije izlaska prve sezone ima osiguranu drugu

Konačno prvi trailer za TV seriju "Snowpiercer"

Foto: YouTube

TBS je na Comic-Conu konačno predstavio prvu najavu za dugoočekivanu seriju Snowpiercer.

Riječ je o TV adaptaciji prema istoimenom filmu Joon-hoa Bonga i francuskom stripu čija je radnja smještena u brzom vlaku koji putuje smrznutom pustoši nakon apokalipse. Kao što je to bila riječ s filmom i serija će pokazati kontrast između više klase i običnih radnika koji nikad nisu živjeli izvan mraka.

U traileru možete vidjeti glavne zvijezde, Jennifer Connelly i Daveeda Diggsa, kao i razne dijelove vlaka. Connelly je Melanie Cavill, voditeljica ugostiteljstva u vlaku koja daje informacije putnicima/stanovnicima, ali može naređivati drugima kada je to potrebno. Diggs se nalazi s druge strane kao Andre Layton koji je vrlo cijenjen među radnicima – i čini se da pobuna dolazi prije nego što se mislilo.

U ostalim ulogama su Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Alison Wright, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand i Lena Hall.

Ako vam se čini da ovu seriju čekate godinama u potpunosti ste u pravu jer je prošlo već četiri godine otkako se počelo raditi na seriji. Scenarij za pilot je prvo napisao Josh Friedman koji je otpušten sa serije zbog kreativnih razlika da bi zbog toga projekt napustio Scott Derrickson. Scenarij sad potpisuje Graeme Manson, a režiju James Hawes.

Seriju Snowpiercer na malim ekranima očekujemo u proljeće 2020. godine, a TBS joj je već osigurao i drugu sezonu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala