Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.7.
Nedjeljna večer ponovno donosi mnogo hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21.7.

SERIJE / EMISIJE

ATP Umag - prijenos finala, HTV 2 u 20 sati

Fargo, HTV 3 u 22:05 sata
Floyd odgovara na prijedlog iz Kansas Cityja, Hanzee odlazi na izlet, a Louu se pali lampica.

FILMOVI

Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio, RTL u 20 sati
Priča postaje još napetija kako futuristička kronika života Katniss Everdeen ulazi u novo poglavlje. Igre su možda zauvijek uništene, ali borba za preživljavanje postaje sve žešća. Katniss će morati biti hrabrija i jača no ikad u borbi sa svemoćnim Kapitolom. Shvaća da nema izbora osim razapeti krila i prigrliti simbol Šojke rugalice te da bi spasila Peetu ona mora postati vođa.

Rocky 2, RTL 2 u 20:15 sati
Lik Rockyja Balboe jedan je od onih filmskih kanonskih likova, koji istu reakciju prepoznavanja i divljenja izaziva na svakom kraju naše planete, bivajući simbol ustrajnosti, strpljenja, odlučnosti i hrabrosti. Sasvim je logično kako se nakon ogromnog uspjeha prvoga, sveprisutnog dijela, popularni Sly odlučio i na nastavak, i to u trojakoj ulozi redatelja, scenarista i glavnoga glumca. Jednako fokusiran na sportske elemente trenažnog procesa i same boksačke vještine, kao i na obiteljsku dramu o odricanju i podržavanju.

Let, Nova TV u 21:40 sati
Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera (Denzel Washington) je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

Desperado, Doma TV u 21:50 sati
U svojoj posveti špageti vesternima Sergija Leonea te kombinaciji nastavka i prerade slavljenoga nezavisnog debija El Mariachi, redatelj Robert Rodriguez pokazao se jednim od najzanimljivijih filmaša koji su se na svjetskoj sceni pojavili tijekom eksplozije nezavisnoga filmskoga stvaralaštva, sredinom devedesetih pokrenutog od Quentina Tarantina. Tarantinovo pokroviteljstvo uvelike je pomoglo Rodriguezu pri prikupljanju novčanih sredstava, što je svojim efektnim redateljskim stilom neprestane akcije i atmosfere vrele pustinje odličnim Desperadom i opravdao.

Pakleni val, HTV 2 u 22:05 sati
Okretni Johnny Utah (Keanu Reeves) mladi je i neiskusni FBI-jev agent kojem šef Ben dodijeli težak zadatak, istragu niza vješto izvedenih pljački banaka. Kad od svog starijeg partnera, Angela Pappasa, dozna da su kriminalci maskirani u bivše američke predsjednike tijekom posljednje tri godine izveli čak 27 pljački, te da im je nemoguće ući u trag, Johnny uz Pappasovu pomoć na temelju snimaka nadzornih kamera zaključi da se iza maski krije skupina odvažnih surfera. Stoga Johnny nabavi surfersku dasku...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala