Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.7.
Za subotnju večer smo izdvojili velike filmske hitove

TV Preporuke dana – Subota 20.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.7.

SERIJE / EMISIJE

Dobra žena, HTV 2 u 22:05 sat
 

Fargo, HTV 3 u 22:30 sati
Novi "istiniti slučaj" u novom poglavlju serije Fargo vodi nas u 1979. u Sioux Falls u Južnoj Dakoti i Luverne u Minnesoti. Lou Solverson (Patrick Wilson), mladi pripadnik državne policije, nedavno se vratio iz Vijetnama i istražuje slučaj u koji je upletena lokalna banda, krupna mafija te provincijska kozmetičarka Peggy Blumquist (Kirsten Dunst) i njezin muž Ed (Jesse Plemons), pomoćnik mjesnog mesara.

FILMOVI

Srce od čelika, RTL u 20:15 sati
U travnju 1945. Saveznici vode završne bitke na europskom tlu. Narednik Wardaddy (Brad Pitt) upravlja Sherman tenkom s peteročlanim timom neiskusnih vojnika i pokušava se probiti preko neprijateljskih linija do srca nacističke Njemačke. Ova neobična šačica ljudi bez izgleda učinit će sve da dođu do cilja i izvrše zadatak.

Skyfall, Nova TV u 21:40 sati
Oskarovac Sam Mendes stoji iza dvadeset i treće pustolovine nezaustavljivog tajnog agenta, Jamesa Bonda. U glavnoj ulozi po treći puta pojavljuje se Daniel Craig kojem se suprotstavlja Javier Bardem. Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na osobne žrtve.

12 godina ropstva, HTV 1 u 21:55 sati
Treći film nagrađivanog redatelja Stevea McQueena zapanjujući je uvid u život Solomona Northupa, slobodnog afroamerikanca koji je nakon otmica proveo 12 godina u ropstvu. Film je bio nominiran za čak devet Oskara, a osvojio njih tri i to za najbolji film, Lupita Nyong'o za najbolju sporednu glumicu te John Ridley za najbolji adaptirani scenarij.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala