Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tračerica se vraća, ali bez originalne ekipe
HBO Max priprema novu priču smještenu 8 godina nakon originalne serija, a na njoj će raditi tvorci originala

"Tračerica" se vraća, ali bez originalne ekipe

Foto: YouTube

XOXO Gossip Girl! Nova Tračerica stiže na HBO Max!

Tvorci omiljene serije Tračerica Josh Schwartz i Stephanie Savage koja je 2007. zaludila gledatelje sudjelovat će u nastavku serije kao njezini izvršni producenti, a Joshua Safran će napisati scenarij. Podsjetimo, serija Tračerica se temeljila prema seriji knjiga Cecily von Ziegesar.

Nova Tračerica bit će nastavak originalne serije i sastojat će se od 10 epizoda, a radnja će biti smještena osam godina nakon događaja iz originala: riječ je o sasvim novoj priči samo smještenoj u isti svijet.

Službeni opis glasi: Osam godina nakon što se originalna stranica ugasila stiže nova Tračerica koja će komentirati događaje nove generacije tinejdžera koji pohađaju privatnu školu u New Yorku. Prošlo je već 7 godina od završetka serije tako da će se nova radnja osvrnuti na promjene samog New Yorka te na društvene mreže i njihov utjecaj koji je puno jači nego prije nekoliko godina.

Tračerica je imala šest sezona koje su emitirane od 2007. do 2012. godine i serija je išla na kanalu The CW, a sad će se nastaviti na novoj HBO platformi HBO Max. Vjerujemo da vas ne treba podsjećati tko su bile glavne zvijezde serije: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford i Ed Westwick. Zasad nije poznato hoće li se pojaviti u nastavku.

HBO Max očekujemo na proljeće 2020. godine pa vjerujemo da će se i nova Tračerica brzo nakon toga naći na tom servisu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala