Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO potvrdio da će Euforija imati 2. sezonu
Serija ima odličnu gledanost na HBO digitalnim platformama, a 5. epizodu možete pogledati večeras u 21 sat na HBO kanalu

HBO potvrdio da će "Euforija" imati 2. sezonu

Foto: YouTube

Još jedna HBO serija dobila je novu sezonu: riječ je o dramskoj kontroverznoj seriji Euforija u kojoj glavnu ulogu ima Zendaya.

Serija je svoju premijeru imala prije mjesec dana i iako govori o tinejdžerima, namijenjena je starijima zbog eksplicitnih scena seksa i tematike oko droge. Radnja prati 17-godišnju ovisnicu Rue (Zendaya) koja se tek vratila s odvikavanja i bori se za svoju budućnost. Njezin život se drastično mijenja kad upozna svoju buduću najbolju prijateljicu Jules (Hunter Schafer), djevojku koja se tek preselila u grad nakon rastave svojih roditelja.

Autor serije je Sam Levinson koji ju je napravio po uzoru na istoimenu izralesku seriju, a u ostalim ulogama su Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Algee Smith i Sydney Sweeney. Neki je opisuju kao američki odgovor seriji Skins, samo napravljenoj na tipičan HBO način.

"Euforijin autor Sam Levinson je izgradio nevjerojatan svijet s fantastičnom glumačkom postavom koji predvodi talentirana Zendaya. Zahvalni smo što je odabrao baš HBO kao dom za svoju prvu seriju. Veselimo se što ćemo pratiti ove kompleksne likove i njihovo putovanje koje će se nastaviti u tom svijetu u kojem se nalaze", rekla je izvršna potpredsjednica HBO programa Francesca Orsi o drugoj sezoni.

Petu epizodu Euforije, od ukupno osam, možete pogledati večeras na HBO kanalu u 21 sat. Zadnja epizoda bit će kod nas prikazana 5. kolovoza.

Zendayu možete gledati i u najnovijem nastavku o superjunaku Spider-Manu, Spider-Man: Daleko od kuće, koji igra i u našim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala