Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.7.
Subotnja večer ponovno donosi hrpu odličnih hit filmova, jedva smo izdvojili nekoliko njih!

TV Preporuke dana – Subota 13.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13.7.

SERIJE / EMISIJE

Otvorenje Pulskog filmskog festivala, HTV 1 u 21:45 sati
Prošlo je 66 godina od 1954. godine kada je Marijan Rotar u Vespazijanovoj areni pokrenuo filmski festival koji se uz uspone i padove uspio održati sve do danas, pa je postao najdugovječniji nacionalni filmski festival na svijetu. Na otvaranju ovogodišnjeg Festivala predstavit će se ekipa najiščekivanijeg hrvatskog filma posljednjih godina, Generala redatelja Antuna Vrdoljaka s Goranom Višnjićem u ulozi Ante Gotovine.

Dobra žena, HTV 2 u 22:05 sat
Alicia se sukobi sa sucem suda za jamčevinu kad odluči braniti klijentovu nevinost u slučaju krađe u dućanu. Odvjetnik Dianina klijenta Ethan Carver prisiljava je da se zalaže za stajalište koje ne podupire u slučaju samoubojstva uz liječničku asistenciju. Peter Gallagher ponovno glumi odvjetnika Ethana Carvera.

FILMOVI

101 Dalmatinac, RTL u 20 sati
Originalni klasik Walt Disneya 101 Dalmatinac već generacijama oduševljava gledatelje svojim neodoljivim psećim zvijezdama, nezaboravnom pričom i prekrasnim spojem humora i pustolovine. Okrutna Cruella De Vil otima cijelo leglo psića Dalmatinaca. No njihovi roditelji, Pongo i Perdita, neće to dopustiti. Stoga, uz pomoć hrabrih životinja sa farme čine sve kako bi dobili svoje mlade nazad.

Looper, RTL 2 u 20 sati
Joseph Simmons je član skupine ubojica koji sebe nazivaju Loopers i rade za kriminalnu organizaciju u daljoj budućnosti. Njihovi šefovi vraćaju mete u prošlost, a posao ubojica je jednostavno ih ubiti i riješiti se tijela. Meta nestaje iz budućnosti, a ubojice se rješavaju tijela koje tehnički ne postoji. Joe uživa u novcu i blagodatima svog posla no stvari se zakompliciraju kada shvati da je njegova sljedeća meta upravo on.... Joe iz budućnosti.

Zrno utjehe, Nova TV u 21:45 sati
James Bond se vraća u akciju u dvadeset i drugom dijelu ovog vječnog serijala. Samo sat vremena nakon događaja iz prijašnjeg filma, tajni agent 007 opet se nalazi u srcu opasnosti. Njegova meta je Dominic Green, moćni član tajne organizacije koja pokušava zavladati najvažnijim resursom na zemlji. Izdan od strane Vesper, 007 je odlučan otkriti istinu. Ispitivanje gospodina Whitea otkriva puno složeniju i opasniju organizaciju nego što je itko sumnjao.

Kum 3, Doma TV u 21:55 sati
Treći dio maestralne Coppline trilogije ne samo da savršeno koherentno zaokružuje cjelinu, već i ostaje vjeran duhu, stilu i formi prijašnjih dijelova, za što je bio nominiran i za Oscara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala