Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.7.
Današnja večer donosi popularne komedije

TV Preporuke dana – Petak 12.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12.7.

SERIJE / EMISIJE

Večera za 5 na selu, RTL u 20 sati
U završnici slavonskog tjedana gledat ćemo kakve je delicije pripremila domaćica Jasna, kao i proglašenje pobjednice. Naime, Jasna još ima priliku osvojiti poklon-bon Prima namještaja od 5000 kuna dok će ostali natjecatelji dobiti utješnu nagradu od 1000 kuna. Kakve će im specijalitete pripremiti i hoće li to biti dovoljno za pobjedu te hoće li atmosfera biti zadovoljavajuća za sve natjecatelje ili će ponovno neki smatrati kako je to važnije od samog jela - ne propustite pogledati u novoj epizodi.

Crna lista, HTV 2 u 20:05 sati
Ressler (Diego Klattenhoff) vodi istragu o lancu ubojica-spavača, dok Tom (Ryan Eggold) nastavlja istraživati kosti u kovčegu usprkos Redovom (James Spader) upozorenju.

Deset dana, HTV 2 u 21:35 sati
Tijekom istrage detektiv Bird odlazi u Janein studio i ispituje ekipu koja radi na njezinoj kriminalističkoj seriji. Pete prelazi u napad.

Sherlock, RTL u 23 sata
Bankar Eddie Van Coon i reporter Brian Lukis ubijeni su na identičan način, u sobama zaključanim iznutra. Zaposlenica kineskog muzeja Soo Lin govori Sherlocku Holmesu da je kao siroče i tinejdžerica morala raspačavati drogu za kriminalističko udruženje Black Lotus, u kojem su radili i ubijeni bankar i reporter. Ubrzo je i Soo Lin ubijena. Banda zatoči Watsona, misleći da je Holmes, te Watsonovu novu djevojku.

FILMOVI

Dostavljač, HTV 1 u 20:05 sati
David Wozniak život baš ne uzima ozbiljno, kao ni posao. A onda saznaje da je njegova donacija sperme klinici za plodnost davne 1994. greškom rezultirala s ukupno 533 djece. Većina njih prijeti tužbom klinici tražeći identitet svog biološkog oca. Hoće li David istupiti? Pogled na živote tih mladih ljudi mogao bi mu otvoriti oči za sve ono što bi zapravo trebao napraviti u svom…

Američka pita 2, RTL u 21:05 sati
Američka pita 2 okupila je gotovo istu ekipu kao i prethodna. Jedina razlika je redatelj - James B.Rogers. Film je dobio i nekoliko simptomatičnih nagrada među kojima i Teen Choice Award u kategoriji filma koji roditelji tinejdžera ne žele da ih vide njihova djeca, te MTV-jevu nagradu za najbolji poljubac koju su dobili Jason Biggs i Sean William Scott.

Začin za brak, Nova TV u 22:45 sati
Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) su par posvećen jedno drugom, ali rutina je natjerala Kay na razmišljanje kako da oživi čar braka. Kada čuje za popularnog bračnog savjetnika iz malog gradića Great Hope Springs, ona se odlučuje uvjeriti supruga na bračno savjetovanje, što je dodatni izazov jer je uloga njihovog terapeuta pripala upravo Steveu Carellu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala