Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds u filmu Red Notice
Netflix je preuzeo prava na snimanje filma od Universala i dodao Reynoldsa među glavne glumce

Dwayne Johnson, Gal Gadot i Ryan Reynolds u filmu "Red Notice"

Još početkom prošle godine saznali smo kako će Dwayne Johnson glumiti u filmu Red Notice, čije se redateljske palice primio redatelj Rawson Marshall Thurber. Thurber i Johnson već su prije surađivali i to na filmu Skyscraper. Par mjeseci kasnije doznali smo kako ćemo u filmu gledati i Gal Gadot.

Legendary, New Line i Paramount nadmetali su se tko će preuzeti produkciju filma, posebno nakon neočekivanog uspjeha The Rockovog filma Jumanji: Dobrodošli u džunglu. Universal je izašao kao pobjednik tog nadmetanja no prošla je već godina bez ikakvih pomaka, a u filmskom svijetu to je predugo. Tako da vijesti koje smo danas doznali ne iznenađuju:

Netflix preuzima Red Notice, zajedno s redateljem i glumačkom ekipom, a Rocku i Gadot pridružit će se Ryan Reynolds.

Radnja filma Red Notice za sada nije javno poznata, ali najavu neke okvirne priče dobili smo kada je film prvi put najavljen: radi se o akcijskoj komediji smještenu u svijet Interpolovih boraca protiv kriminala, a naziv se odnosi na najozbiljniju kategoriju negativaca koje agencija pokušava uloviti. The Rock je jedan od Interpolovih agenata, a Gadot bi se trebala naći u ulozi tajanstvene i genijalne figure u umjetničkom svijetu. Reynoldsova uloga za sada nije otkrivena, ali nekako možemo zamisliti Rocka i Reynoldsa kao partnere.

Budžet filma, u kojem su i multimilijunske plaće za zvijezde filma i redatelja, trenutno se predviđa oko 130 milijuna dolara. Hoće li taj iznos biti dovoljan da se napravi dobar film saznat ćemo najvjerojatnije tek za dvije godine jer je snimanje planirano tijekom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala