Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Paulson neće biti dio nove Američke horor priče
U rujnu stiže 9. sezona s podnaslovom "1984", a u planu je i 10. sezona no bez njezinog tvorca koji je prešao na Netflix

Sarah Paulson neće biti dio nove "Američke horor priče"

Foto: YouTube

Već smo se naviknuli na to da je Sarah Paulson važan dio antologijske serije Američka horor priča, ali sad je došla informacija da se nagrađivana glumica neće naći u 9. sezoni popularne FX-ove horor serije.

Variety iz pouzdanih izvora javlja da se Paulson neće pojaviti u novoj sezoni koja nosi podnaslov 1984, ali je moguće da se pojavi u cameo ulozi. Glumica se inače dosad pojavila u svih osam sezona u nekoj od glavnih uloga, jedino se u prvoj sezoni pojavila u samo tri epizode. Njezin kolega Evan Peters već je spomenuo da glumica možda neće biti dio nove sezone, no ovo je prva veća potvrda. 20th Century Fox Television još nije imao komentara na ovu vijesti.

Paulson je odlično odrađivala svoje uloge u seriji tako da je pet puta bila nominirana za nagradu Emmy, a osvojila je jednog za najbolju glumicu u limitiranoj seriji i to za ulogu u prvoj sezoni. Trenutno snima novu FX-ovu seriju Mrs. America, a nastavit će suradnju s Ryanom Murphyjem (autorom AHS) na njegovoj novoj Netflixovoj seriji Ratched koja govori o podrijetlu opake bolničarke Ratched iz filma Let iznad kukavičjeg gnijezda. Zauzeta je i s filmovima pa će tako glumiti u Lionsgateovom trileru Run, a drama The Goldfinch i animirani Abominable u kina stižu ovog rujna.

Američka horor priča: 1984 svoju premijeru će imati 18. rujna s tim da zasad nikakvi detalji nisu poznati, jedino što smo mogli vidjeti jest teaser koji podsjeća na slasher filmove 1980-ih. U devetoj sezoni od novih glumaca gledat ćemo Emmu Roberts, a FX je obnovio seriju i za 10. sezonu koja je predviđena za 2020. godinu. Zanimljivost je samo što Murphy neće raditi na toj sezoni jer je prešao na Netflix.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala