Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkrijte legendu iza duge u traileru za film Judy
Renée Zellweger utjelovila je legendarnu Judy Garland u biografskoj drami koja stiže krajem rujna

Otkrijte legendu iza duge u traileru za film "Judy"

Foto: YouTube

Skoro dva mjeseca nakon teaser trailera stiže prvi službeni trailer od 2 i pol minute za biografsku dramu o Judy Garland.

Glamur i blještavilo nisu u život Judy Garland ušli bez puno muke i odricanja. U novom traileru za film Judy, u kojem je glavnu ulogu ove velike zvijezde dobila Renée Zellweger, vidjet ćemo koliko se zapravo ona borila za svoj status, emocionalno i financijski.

Judy će nam pokazati svijet kroz njezine oči. Radnja je smještena 30 godina nakon uloge u kultnom Čarobnjaku iz Oza, u kasne 1960-e godine, kratko prije Garlandine smrti.

Novi video materijal pokazuje nam Garland koja stiže u hotel s dvoje djece samo kako bi saznala da joj je soba otkazana jer nema novaca na računu. Sad kad je izgubila i dom i menadžera je izgubljena sve dok ne dobije ponudu za posao u Londonu koji dolazi s velikom cijenom: ako ga želi, mora ostaviti djecu u Americi.

Vidjet ćete i da je imala veliku tremu pred nastup, razvoj njezine ljubavne veze s budućim suprugom Mickeyem Deanson (Finn Wittrock), scene sa snimanja Čarobnjaka iz Oza i njezin nastup u Londonu. Iako trailer poprima pozitivan ton na kraju se vraćamo u realnost kad joj liječnik kaže da bi se trebala više brinuti za sebe.

Film je režirao Robert Goold prema scenariju Toma Edgea (adaptacija kazališne predstave End of the Rainbow), a u njemu još glume Rufus Sewell, Michael Gambon i Jessie Buckley.

Judy u kinima očekujemo 27. rujna.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala