Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.7.
Nedjeljna večer ponovno donosi puno hit filmova, a izdvojili smo one koji počinju u udarnom terminu oko 20 sati

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7.7.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 21:50 sati
Veličanstvena televizijska produkcija - kostimirana ruska serija o jednoj od najznačajnijih žena europske povijesti 18. stoljeća, ruskoj carici Katarini Velikoj! Caričin lik na ekran su prenijeli popularni ruski redatelji Aleksandar Baranov i Ramil Sabitov pod umjetničkim nadzorom oskarovca Vladimira Menjšova. Kći osiromašenog pruskog kneza sprema se udati za budućeg ruskog cara Petra III. Mašta o ljubavi, ali car više voli ratne igre i slabo ga zanimaju žene. Njezina djevojačka nevinost nestaje u razvratnosti, blagu narav zamjenjuje hladni bijes, a svoju usamljenost preusmjerava u težnju za moći.

Ray Donovan, HTV 3 u 22:15 sati
Kad guverner izgubi, čini se da je završio Rayev san s NFL-om, ali ne želi odustati. Dok podmićuje Fisha i Game da odobre gradnju stadiona, javi mu se otac Romero. Ray i Terry odlaze u Paraclete spasiti što se može. Bunchy želi uzdržavati Teresu i od Raya traži svoj novac od nagodbe. Kad Ray odbije, Bunchy s Mickeyjem napadne Minassiane.

FILMOVI

Nestali za 60 sekundi, Doma TV u 19:55 sati
Calitri zarobi Kipa i šalje poruku njegovom starijem bratu Randallu zvanom Memphis, legendarnom kradljivcu automobila koji je prije šest godina 'otišao u mirovinu', da bratov život može spasiti samo tako da u roku od jedne noći ukrade pedeset automobila i isporuči ih njemu. Memphis nema izbora te okuplja svoju staru bandu vrhunskih kradljivaca i mehaničara, no na tragu mu je iskusni policijski detektiv Castlebeck...

Čuvari šume: Tajanstveni svijet, RTL u 20 sati
Svijet filma promatramo kroz oči Maje Katarine (kojoj je draže da ju zovu M.K.), inteligentne, duhovne i tvrdoglave sedamnaestogodišnjakinje koja kreće na putovanje života. Vraća se rodnom domu da bi se približila otuđenom ocu, profesoru Bombi, no nema strpljenja slušati njegove beskrajne priče o nevidljivim ljudima koji žive u šumama. No, kad se čarolijom transportira u svijet Listaša, sagleda svijet iz novog kuta. Kako bi pronašla put kući M.K. mora ne samo povjerovati u taj svijet već ga mora i pomoći spasiti...

U redakciji novina, HTV 2 u 20:05 sati
Prije nego što je ostvario svoje najveće uspjehe u karijeri, ali nakon što se već dokazao kao ambiciozan i kompetentan redatelj, Ron Howard je snimio ovu efektnu satiru o svijetu tiskovnog novinarstva, baziravši radnju na 24 sata poslovanja jedne novinske redakcije. Iako u nekim trenucima namjerno karikira zbivanja i međuodnose kako bi izazvao humoristične situacije i filmu dao satirički predznak, Howard ipak pruža prilično realističan i obuhvatan pogled na svijet novinarstva.

Alien 3, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon dva izvrstna nastavka, uslijedio je ovaj, ujedino i prvi film Davida Finchera. Na planetu koji služi kao kaznena kolonija, skupina kriminalaca se nalazi pod opsadom savršenog stroja za ubijanje. Sada se moraju udružiti kako bi od lovine postali lovci.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2020 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - mojtvportal.si Moj TV - TV Program za 200+ kanala