Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.7.
Današnja večer donosi odlične serije i hit filmove, a svi Cumberbatchovi fanovi mogu uživati u reprizi serije "Sherlock"

TV Preporuke dana – Petak 5.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.7.

SERIJE / EMISIJE

Večera za 5 na selu, RTL u 20 sati

Crna lista, HTV 2 u 20:05 sati
Liz (Megan Boone) i Posebna jedinica love neuhvatljivog kriminalca koji uništava dragocjene resurse. Iznenadni susret Redu (James Spader) otvori novu poslovnu priliku, a Tom (Ryan Eggold) istražuje kosti u kovčegu.

Deset dana, HTV 2 u 21:35 sati
Jane mora naći PJ-a, kako bi ga ispitala o onoj večeri kad je Lake nestala. Otkriva se istina o dadilji i njezinu momku. Tom, Ali i Pete ispituju susjede.

Sherlock, RTL u 1 sat
Sherlock i Watson prvi put se sreću te ulaze u stan u Baker Streetu te odmah rješavaju zagonetne slučajeve smrti, za koje policija vjeruje da su samoubojstva, dok Sherlockov brat Mycroft, koji se isprva ne predstavlja, nalazi s Watsonom te traži od njega da za novac špijunira Sherlocka.

FILMOVI

Mr. Bean na praznicima, RTL u 21 sati
Rowan Atkinson vratio se kao Bean – gotovo pa nemušt lik kojeg naizgled slijede fijasko i divljanje. U ovome nastavku popularnoga prvog filma, Bean svoje glupavo, velikodušno i fizičkim izazovima izloženo JA vodi na odmor na francusku rivijeru i biva upleten u europsku avanturu filmskih razmjera.

Posljednja patrola, HTV 1 u 22:35 sati
Vođeni misijom ispunjavanja policijske zakletve i služenja pravdi, policajci Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) i Mike Zavala (Michael Peña) postali su kao braća u svakodnevnom nastojanju da im dan na poslu ne bude Posljednja patrola. Kad patrolirate ulicama South Centrala, najopasnijeg dijela Los Angelesa jedino sigurno je da baš ništa nije sigurno. Rotirajuća svijetla, glasne sirene i napetu akciju prati iskren i često humorističan odnos partnera koji većinu vremena provode u patrolnom autu čekajući poziv. U opasnosti djeluju kao jedan, svjesni da svakog trena mogu poginuti.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22:45 sati
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu - fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala