Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Baz Luhrmann radi film o Elvisu Presleyu
Kralj rock'n'rolla dobit će svoj film, a trenutno se pet glumaca bori za ulogu

Baz Luhrmann radi film o Elvisu Presleyu

Mjuzikli i glazbeni biografski filmovi trenutno su veliki hit na blagajnama diljem svijeta, a ako postoji redatelj kojeg bismo mogli zamisliti da u svoje ruke primi takav jedan projekt to je Baz Luhrmann.

Australski filmaš imao je neke veze s glazbenim filmovima u svojoj karijeri te je svima poznata njegov Moulin Rouge!, koji smo imali prilike gledati 2001. godine. Nakon 2013. godine i filma Veliki Gatsby, poznati se redatelj prima novog projekta i to biografskog filma o samom kralju rock'n'rolla - Elvisu Presleyju!

Prvo pitanje koje se odmah nameće jest: tko će utjeloviti pjevačku legendu?

Film će se navodno fokusirati na Elvisa u mlađem izdanju pa Bruce Campbell i Kurt Russell ispadaju iz užeg izbora, u kojem se nalazi pet mladih glumaca.

Prvi na listi nalazi se Ansel Elgort, koji trenutno radi na novoj adaptaciji Priče sa zapadne strane Stevena Spielberga. U užem izboru je i Aaron Taylor-Johnson, kome utjelovljivanje glazbenih legendi nije strano jer je 2009. glumio Johna Lennona. Sljedeći je Harry Styles, pjevač grupe One Direction, koji se u posljednje vrijeme okrenuo glumi, te smo ga mogli gledati u filmu Dunkirk Christophera Nolana.

U užem se izboru nalazi i Miles Teller, koji je u oskarovskom filmu Whiplash pokazao svoje glazbene sposobnosti. Uz njih tu je još i Austin Butler, najmanje poznato ime među ovom petorkom. Ove godine možemo ga gledati u dva zanimljiva filma: The Dead Don't Die Jima Jarmuscha te u novom filmu Quentina Tarantina Once Upon a Time in Hollywood, koji uskoro stiže u kina.

Za sada još ne znamo tko će od njih utjeloviti pjevačku legendu, ali bismo odluku navodno trebali dobiti kroz nekoliko tjedana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala