Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma: Novi gazda voditelj golih vijesti - Boris Jelinić!
Renman iz bolnice napisao dirljivo pismo farmerima te proglasio Borisa za gazdu Farme

Farma: Novi gazda voditelj golih vijesti - Boris Jelinić!

Renmanovo pismo rasplakalo čak i muškarčinu Maria

Na obiteljskom sastanku farmerima je pročitano pismo Renmana. 'Dragi prijatelji, sestre i braćo... ovo jučer je bio splet nesretnih okolnosti, evo me ležim u bolnici među mladim momcima, a tretiraju me kao zvijezdu. Pobjeda nije bila čista, ali je Boris bio u prednosti, stoga je Boris novi gazda farme.', dio je Renmanovog pisma koje je rasplakalo sve farmere.

Tako se i Mario, nasljednik njegovih dukata rasplakao. Mario je izjavio da je na farmi stekao ne samo kolegu nego pravog prijatelja te da se nada Renmanovom povratku na farmu. Poslije su mu farmeri odlučili napisati pismo, a Jurica je dodao na kraju: 'P.S. Rap is not dead.'.

Gazda Boris u nemilosti farmera

Mladi se gazda našao u nezavidnoj situaciji. Morao je odlučiti tko su sluge. Odabir je pao na Mariju i Vajtu. 'Razmišljao sam malo duže, Marija to si ti, nemoj se ljutiti. Vidio sam da si ti uzrok svađa te sam tako tebe izabrao', kazao je novopečeni farmer i gazda. Antagonizam prema pridošlicama jasno se vidio prilikom spremanja jela. Marina je pitala "kuharice" jesu li zamijesile kruh i "za ove preko". Ivana je rezignirano odbrusila da nema deset ruku, na što je brižna Marina izjavila - 'Pa i oni su ljudi'!

Farmerice ne bi na fakultet

Gianna je započela temu školovanja zaključkom kako njoj fakultet nije potreban, 'Što će mi za showbiz fakultet, to je životna škola.' Marina se pohvalila svojim obrazovanjem, ali je istaknula da joj fakultet nikada nije koristio. Simonica nas je sve osupnula izjavom da je htjela studirati psihologiju, a na drugom joj je mjestu bio posao frizerke?! Marina je mišljenja da studij psihologije nikome ne treba, jer za to zvanje ne treba škola.

Izazivači su zauzeli svoja nova farmerska mjesta, a Gianna se smjestila u Antin krevet. Osim Simone, Gianna je pronašla zajednički jezik i sa Sonjom, s kojom je tračala novu sluškinju. Muški izazivači se još nisu potpuno uklopili u farmersku zajednicu, koja, čini se, u žalosti za Renmanom i nema toplih osjećaja prema pridošlicama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala