Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za novi Jumanji: sve što ste znali o poznatoj igri opet se promijenilo
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan i Jack Black se vraćaju u igru

Trailer za novi "Jumanji": sve što ste znali o poznatoj igri opet se promijenilo

Foto: YouTube

Sony je objavio prvi trailer za novi Jumanji, nastavak neočekivanog hita Jumanji: Dobrodošli u džunglu iz 2017. godine.

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan i Jack Black se vraćaju u novu avanturu, ali ovaj put saznat će da se svijet video igrice Jumanji malo promijenio. I dok avatari izgledaju isto, ljudi iza njih ovaj su put drugačiji.

Još nema službenog sinopsisa, ali ono što možemo vidjeti u traileru jest da će se u gore navedenim avatarima naći ekipa poznata iz prošlog nastavka, ali i neki novi likovi: ni više ni manje već oni koje glume legende Danny Glover i Danny DeVito. Dvojac će se naći u istoj kući u kojoj će se igrica aktivirati tako da će biti prebačeni u Jumanji svijet što će unijeti dodatnog humora. Ekipa je uvučena u igricu kako bi spasila jednog od svojih, ali pritom shvaćaju da se igrica u potpunosti promijenila i sad moraju proći nemoguće kako bi završili novu razinu.

Jake Kasdan vratio se režiji nastavka za koji je napisao scenarij s Jeffom Pinkerom i Scottom Rosenbergom.

Originalni Jumanji gledali smo 1995. godine u kojem je glavnu ulogu imao Robin Williams da bi 2017. u kina došao nastavak Dobrodošli u džunglu koji se pokazao kao veliki kino hit sa zaradom od 962 milijuna dolara diljem svijeta. Novi nastavak u američka kina stiže 13. prosinca, a u Hrvatskoj je preveden kao Jumanji: Iduća razina i dolazi tijekom prosinca (nije poznat točan datum).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala