Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Osvetnici: Završnica neće uspjeti prestići Avatara
Sav trud u utrci da film postane prvi po zaradi u svijetu čini se uzalud jer ni s dodatnim materijalom to neće uspjeti

"Osvetnici: Završnica" neće uspjeti prestići "Avatara"

Foto: YouTube

Tako blizu, a tako daleko. Novi Osvetnici ostvarili su fantastičan start i puno njih je vjerovalo da će s lakoćom postati prvi film po zaradi u svijetu, no kako vrijeme odmiče vidi se da se to neće ostvariti.

Megahit Osvetnici: Završnica iz studija Marvel/Disney protekli se vikend našao u kinima u ponešto izmijenjenom izdanju: film u sebi sadrži 18 sekundi dodatnog materijala, a sve kako bi studio prestigao Avatar Jamesa Camerona koji uvjerljivo drži prvo mjesto po zaradi u svijetu s 2 milijarde i 788 milijuna dolara. Osvetnicima je nedostajalo oko 35 milijuna dolara da bi prešišali Avatara, a nakon prvog vikenda u novom izdanju zaradili su samo 5,5 milijuna u SAD-u i još oko 2,3 milijuna u ostatku svijeta tako da su u dalje prilično daleko od toga. Stručnjaci tvrde da je praktički nemoguće da Završnica zaradi još tih 27 milijuna dolara u kratkom vremenu dok su još u kinima.

Disney i Marvel ovim novim izdanjem Osvetnika nisu htjeli samo pokušati prestići Avatar, već su u tu verziju stavili promo za novi Spider-Man koji u četvrtak stiže u kina pa je ovo bilo ujedno i dodatna promocija za film Spider-Man: Daleko od kuće. Radnja novog Spider-Mana nastavlja se na Završnicu jer se Peter Parker iliti Spider-Man (Tom Holland) mora naviknuti na svijet bez određenih Osvetnika. SPOILER: Neke scene su mrvicu dulje, a novi materijal je na samom kraju filma, kao i uvod u novog Spider-Mana.

Prestigli oni Avatar ili ne, novi Osvetnici su postigli odličan uspjeh sa zaradom na domaćem tržištu (SAD i Kanada) od 841 milijun dolara te još 1,92 milijarde u ostatku svijeta. Disney i Marvel mogu kasnije ove godine ili sljedeće godine pustiti još neku noviju verziju u kina i time možda prestići Avatar. Na primjer, Avatar je zaradio nešto više od 33 milijuna dolara kad je bio ponovno pušten u kina, pa šansa još postoji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala