Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Apsolutna dominacija Priče o igračkama 4
Omiljena animirana franšiza zasad je zaradila 2,4 milijarde dolara diljem svijeta, a najnoviji nastavak nastavlja s odličnom zaradom

Apsolutna dominacija "Priče o igračkama 4"

Foto: YouTube

Priča o igračkama i popularnost u kinima (odnosno kod gledatelja) idu ruku pod ruku. Nastavak Priča o igračkama 4 došao iz studija Disney-Pixar svoj drugi tjedan u kinima i dalje opasno drži prvi mjesto po gledanosti i nije popustio pridošlicama kao što su Annabelle 3 (startala tek na drugom mjestu) i Yesterday (treće mjesto).

Mnogima omiljena animirana franšiza u kinima je startala prije 11 dana, a svoj prvi vikend u SAD-u je zaradila odličnih 118 milijuna dolara, a u ostatku svijeta još oko 120 milijuna. Već taj sami start ju je stavio na vrh zarade u franšizi prvi vikend prikazivanja i tad se predviđalo da će u SAD-u zaraditi vrtoglavih 400 milijuna dolara, a sad je na dobrom putu k tome.

U svom drugom tjednu Priča o igračkama 4 i dalje drži prvo mjesto diljem svijeta, a sad broji ukupnu zaradu od skoro 500 milijuna dolara: oko 236 milijuna u SAD-u te još 259 milijuna u ostatku svijeta (ukupno 496 milijuna dolara).

Priča o igračkama osvaja male i velike gledatelje još od 1995. godine, a u novom nastavku Woody i ekipa odlaze na još jednu veliku avanturu u kojoj će naučiti još poneku lekciju o prijateljstvu, a sve uz puno poznatog humora. Sve počinje kad se ekipi priključi nova igračka Forky, a ekipa ode u novu pustolovinu u kojoj će saznati kako je svijet zaista velik kad si igračka.

U našim kinima Priča o igračkama 4 igra od 20. lipnja, a pogledati je možete u sinkroniziranoj verziji. Glasove su posudili Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Barbara Prpić, Zora Zidarić, Živko Anočić, Marko Cindrić, Domagoj Janković i Enes Vejzović.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala