Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnji pogled na Dwaynea Johnsona i Jasona Stathama u filmu Hobbs i Shaw
Spin off popularnih "Brzih i žestokih" u naša kina stiže 1.8.

Zadnji pogled na Dwaynea Johnsona i Jasona Stathama u filmu "Hobbs i Shaw"

Foto: YouTube

Ovo ljeto je prepuno zanimljivih hitova kao što su Priča o igračkama 4, Ljudi u crnom: Globalna prijetnja, Shaft, Spider-Man: Daleko od kuće, ali ako vam to nema dovoljno akcije i nije dovoljno nabrijano pričekajte kolovoz kad stižu Hobbs i Shaw!

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ne moramo posebno predstavljati. Riječ je o spin offu megahit franšize Brzi i žestoki koja je s osam filmova zaradila skoro 5 milijardi dolara. Osim što nas čekaju još dva filma u originalnoj franšizi, zašto ne snimiti spin off s dva velika lika. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw koji će se ovaj put morati naći na istoj strani, a novi trailer još jednom vas podsjeća na količinu akcije, jurnjave i vrućine koja vas čeka.

Kako je Hobbs agent sigurnosne službe, a Shaw beskrupulozni kriminalac, nije čudno da se ovaj dvojac ne trpi i da nastoje uništiti jedan drugog. No, tu na scenu stupa anarhist Brixton (Idris Elba) koji se dočepa biološkog oružja koje može promijeniti svijet i još uz to porazi najbolji agenticu MI6 Hattie (Vanessa Kirby). Hattie je, ni više ni manje, nego Shawova sestra tako da Hobbs i Shaw neće imati druge nego se udružiti kako bi pobijedili najgoreg od najgorih. Slijedi nova, nabrijana, oktanska avantura koja nas vodi na lokacije diljem svijeta.

Režiju potpisuje David Leitch dok je scenarij napisao Chris Morgan, zaslužan i za druge filmove u franšizi.

Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw u hrvatska kina stižu 1. kolovoza, a dotad uživajte u još jednom traileru.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala