Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 21.6.
Današnju večer će obilježiti prijenos nogometne utakmice Francuska – Hrvatska

TV Preporuke dana – Petak 21.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.6.

SERIJE / EMISIJE

Večera za 5 na selu, RTL u 20:05 sati
 

Nogomet, EP U-21 Francuska - Hrvatska, HTV 2 u 20:30 sati 

Fazilet i njezine kćeri, Nova TV u 21:30 sati
Iznenadni susreti Jagiza i Sinana u Hazaninoj kući početak su velikog sukoba između dvojice braće. Dvojica braće puna su zamjerki jedno prema drugom. Kad na najneočekivanijem mjestu dođe do velike eksplozije, obojica će morati platiti neočekivanu cijenu. Fazilet i Edže u vili brzo navuku munje na sebe. Dok igra koju Fazilet igra kako bi ostala u vili postaje sve kompliciranija, u pomoć joj stiže potpora koju je pronašla na potpuno neočekivanom mjestu.

Domovina, HTV 3 u 22 sata
U petoj sezoni serija nastavlja istraživati sve razvijeniji svijet protuterorizma i način na koji sveprisutni nadzor, komunikacije i društveni mediji mogu raditi za i protiv borbe protiv terorizma u svijetu. Glavno mjesto radnje ove sezone bit će Berlin, središte moći i utjecaja u Europi 21. stoljeća. Radnja pete sezone nastavlja se gotovo tri godine nakon događaja u zadnjem nastavku četvrte. U nastojanju da pomiri svoju krivnju i razočaranje nakon godina provedenih u prvim redovima rata protiv terorizma, Carrie se povlači u Berlin.

FILMOVI

Brzina, RTL u 21:05 sati
Jack Traven (Keanu Reeves) policajac je u specijalnim jedinicama, neustrašive prirode i izuzetnog poznavanja kriminalnog uma. Sve to i nešto sreće održalo ga je na životu. No, Jackova sreća sada mora proći ultimativni test: zarobljen je u jurećem autobusu koji će eksplodirati ako kazaljka padne ispod 50 milja/sat.

Opasne namjere, Nova TV u 22:55 sati
Mike Regan (Pierce Brosnan) uspješan je biznismen koji ima naizgled savršen život; prekrasnu suprugu (Anna Friel) i kćer tinejdžericu (Stefanie Scott) te pomno uređen i ultra moderan dom. Njegova tvrtka, Regan Aviation, nadomak je revoluciji u poslovanju privatnih mlažnjaka, kad se odnos s njegovim I.T. konzultantom Edom Porterom (James Frecheville), iznenada zakomplicira.Mike se nedugo zatim nađe u ubojitoj igri visokih uloga, kad Ed počne korisititi svoje vještine da uhodi Mikeovu kći i ugrožava njegovu obitelj, posao i život.

Bijeg u zoru, HTV 1 u 23 sata
Dieter Dengler (Christian Bale) prijavio se kao dobrovoljac u vojne pilote nakon što se njegova obitelj preselila u Ameriku. Na prvom borbenom zadatku srušen je njegov zrakoplov iznad Laosa. Zarobljen je ali ne želi surađivati s neprijateljskim vojnicima. Nakon šokantnog mučenja odvode ga u zatvorenički logor gdje upozna dvojicu rezigniranih američka vojnika, koji su u zarobljeništvu već dvije godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala