Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li zbog ovog filma propala veza Jennifer Aniston i  Justina Therouxa?
15. lipnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu imat ćete priliku pogledati ljetni hit godine

Je li zbog ovog filma propala veza Jennifer Aniston i Justina Therouxa?


Kako izgleda kada jedna žena otkrije da je njezin bivši špijun, a njezina najbolja prijateljica odluči s njom ganjati ga sve do Europe? 15. lipnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu imat ćete priliku pogledati ljetni hit godine Špijun koji me napucao.

Glavne uloge nose Mila Kunis i Kate McKinnon, uz potporu Justina Therouxa. Mila Kunis već je poznata obožavateljima filmova po svojim ulogama u filmovima Zločeste mame, Crni labud i po seriji Lude sedamdesete gdje je opravdala svoj vrckavi i pozitivni stav.

Kate McKinnon je hiperproduktivna glumica koja je već osam godina dio postave popularne američke satirične emisije Saturday Night Live u kojoj svaki tjedan tumači preko pet uloga. Zajedno su uspjele realizirati fantastičnu akcijsku komediju u kojoj dvije sasvim obične prijateljice čine sve što mogu kako bi si međusobno dale podršku.

Savršena mješavina akcije, komedije i špijunskog trilera oduševit će sve koji su na prvi pogled podcijenili ovaj film, ali i zbog drugih razloga.

Najiskreniji prikaz ženskih prijateljstava

Postoji više razloga zašto je film Špijun koji me napucao ostvario toliku popularnost prošle godine u kinima. Osim odlične mješavine žanrova koji će zadovoljiti i one koji ne vole moderne komedije, te zvjezdane glumačke postave, ono što ističe film od drugih je jedinstveni prikaz ženskih prijateljstava. Maleni komplimenti potpore, briga jedna o drugoj i smiješni dijalozi nešto su u čemu se mogu prepoznati sve žene, a što može i muškarcima poslužiti kao oruđe za razumijevanje ženskog svijeta.

„Koliko god je skripta bila zabavna, glasna i uzbudljiva, ono što me privuklo snimanju je to predivno prijateljstvo koje je tako zorno oslikano u svim scenama“, izjavila je Kunis.

„Ovaj film nije tipična prijateljska komedija – inače u takvim tipovima filmova ljudi nastoje održati prijateljstva i onda se nauče voljeti tek pred kraj filma“, otkrila je McKinnon. „Ovaj film priča je o ljudima koji se međusobno podupiru cijelo vrijeme, ali i dalje funkcionira kao samostalna priča. Upravo ovakva su moja prijateljstva“.

Bez brige, nije chick-lit

Špijun koji me napucao ima borbe noževima, potjere automobilima, izdaje i dinamiku koju se vidi u nabrijanim akcijskim filmovima. S druge strane, Kunis i McKinnon dostavljaju i zabavniju stranu svojim britkim pošalicama, snalaženjem, pretvaranjem špricera u pištolje i paničarenjem oko ubojstava. Ovo je netipična akcijska komedija sa netipičnim scenama i sigurno će vam se svidjeti.

Premijeru filma „Špijun koji me napucao“ gledajte u subotu, 15. lipnja u 20:00 sati samo na CineStar TV Premiere 1 kanalu i ostanite iznenađeni!

Dostupnost kanala i paketa kod svojeg operatera možete provjeriti na CineStar TV Channels web stranici

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala