Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


MojTV doznaje: Izbačeni Gego kuje urotu protiv Nove TV
Gego je prozvao Novu TV zbog izgladnjivanja, a sad čeka partnere i nada se grupnoj tužbi

MojTV doznaje: Izbačeni Gego "kuje urotu" protiv Nove TV

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV

Prvi put nakon hita "Jamajka", Stjepan Barišić Gego postao je temom dana, ali ne zbog glazbe, već zahvaljujući incidentima u reality showu "Farma" i brojnim pričama koje prate njegovu diskvalifikaciju. Nakon što se doznalo kako Gego boluje od PTSP-a, jer je kao mladić sudjelovao u Domovinskom ratu, pobunili su se liječnici kojima nije jasno kako ga je Nova TV tako bolesnog mogla pustiti pred kamere. Produkcija showa na sve je prozivke mirno odgovorila informacijom kako je svaki kandidat, pa tako i Gego, prošao liječnički pregled i dobio potvrdu o sposobnosti za sudjelovanje.

Hajci na "hvarskoj Boba Marleya" pridružili su se i neki bivši stanovnici Farme, koji su priznali kako su se na seoskom imanju cijelo vrijeme bojali jer je Gego sa sobom stalno nosio nož. Strah im se, kažu, uvukao pod kožu i nakon što je pjevač od ljutnje srušio kućicu, a kao najgadljiviji trenutak na seoskom imanju ističu onaj kad je Gego pljunuo u juhu Marije Štrajh, koju je ova zatim popila. Optužbi i prozivki na račun Gege, dakle, ne manjka, ali ni on nikome nije ostao dužan - odmah nakon što je izbačen iz showa, raspričao se pred medijima i prozvao Novu TV za zlostavljanje.

"U Farmi mi je bilo gore nego u ratu. U ratu sam barem znao tko je na mojoj strani, a tko protiv mene", rekao je Gego i dodao: "Oni su pokvareni, tražio sam pomoć, hranu i lijekove, ali nisam ih dobio jer su samo čekali da puknem budući da to diže gledanost. Trenutačno imam upalu mjehura, povećane limfne čvorove i pothranjen sam, a vjerujte nisam jedini. Pa mi od hrane nismo imali u tjedan dana gotovo ništa osim dva kilograma šećera!".

"Radili smo teške poslove, jeli trule jabuke, a iako ne smijem govoriti u tuđe ime nego samo u svoje, moram otkriti da je i Mario Mlinarić kolabirao. Kad je pao u nesvijest, oni su pustili reklame i pružili mu medicinsku pomoć kako nitko ne bi primijetio što se događa", rekao je Gego o događanjima iza kamera.

Nova TV još nije odgovorila na nove Gegine provokacije, a on, kako doznajemo, nema namjeru stati s prozivkama. Njegovi prijatelji rekli su nam, naime, da čeka da "još netko od farmera popizdi" kako bi se udružili i tužbom protiv Nove TV "zaradili koju kunu". Ipak, ugovori koje su sudionici "Farme" potpisali navodno su "neoborivi" i ne ostavljaju prostora za manevre i prozivke kojima se ovih dana bavi izbačeni pjevač.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala