Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.6.
Večeras vas čeka nekoliko hit filmova od kojih se izdvajaju popularne komedije

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16.6.

SERIJE / EMISIJE

Tri muškarca Melite Žganjer, HTV 1 u 20:05 sati
Poslije neuspjele veze s dostavljačem kolača Jankom (Goran Navojec), Melita Žganjer (Mirjana Rogina) zaista "okreće ploču", kako je i obećala na kraju prve epizode. Uvjerena da se ne sviđa Janku, Melita pokušava naći drugog muškarca. Taj njezin drugi "muškarac" je Jura (Ivo Gregurević), policijski kolega njezine prijateljice Eve (Sanja Vejnović). Međutim, Melita ni s Jurom nije bolje sreće. Preostaje joj da uzdiše za Juanom iz španjolske TV serije i jede sve više kolača...

Njemačka 83, HTV 2 u 22:30 sati
Kad Moritz otkrije kako je HVA povjerovala da je NATO-va nuklearna ratna strategija pod nazivom Able Archer pravi napad, shvati da mora generala Edela uvjeriti da se povuče prije nego što bude prekasno. Ali kako? Naposljetku mu ne preostane ništa drugo nego da razotkrije svoj pravi identitet.

FILMOVI

Veliki Gatsby, Doma TV u 19:55 sati
Inovativni Baz Luhrmann na velika platna donosi novu filmsku adaptaciju romana F. Scotta Fitzgeralda Veliki Gatsby. Jedinstvena vizualna interpretacija ovog klasika oživljava razdoblje ludih dvadesetih godina kao nikada do sada.

Auti, RTL u 20 sati
Disneyev animirani film sedmo je ostvarenje izašlo iz Pixarove filmske tvornice i donosi ljupku priču o umišljenom, proslavljenom trkaćem automobilu kojemu slučajni susret s potpuno drugačijim osobama, onima bez imalo taštine i želje za slavom, uljepša život. Smješten u svijet automobila, cesta i trkaćih pista, crtić jako dobro predočava brojne ljudske osobine, kako mane, tako i vrline, posebno ističući prijateljstvo i požrtvovnost.

Brzi i žestoki 5, RTL 2 u 20:15 sati
Vin Diesel i Paul Walker predvode povratak zvijezda iz svakog poglavlja eksplozivne franšize o brzini. Ovoga puta se na suprotnoj strani od zakona nalaze bivši policajac Brian O’Conner i bivši kažnjenik Dom Toretto.

Mamurluk 3, Nova TV u 21:50 sata
Prošle su dvije godine, a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) uživaju u kolotečini. Tetovaže su odstranjene i sve ludosti stvar su prošlosti. Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow (Ken Jeong) u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan (Zach Galifianakis) koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima - što znači bez ograničenja, razmišljanja i suzdržavanja, no ljudi koji ga okružuju prisilit će ga da potraži pomoć. Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili?

Tatica se vratio, Nova TV u 23:45 sata
Ova filmska priča, ma koliko se činila kao isprazna, u svojoj osnovi sadrži kompleksni odnos djece i roditelja. Will Ferrell glumi izvršnog urednika na radiju koji se neprestano trudi biti što bolji očuh djeci svoje nove supruge dok se ne pojavi njihov biološki otac Mark Wahlberg, koji će prisiliti Ferrella da se natječu oko pažnje njihove djece.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala