Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Angel Has Fallen donosi još više akcije i još veće eksplozije
Lik Gerarda Butlera ovaj put nije heroj, već prvoosumnjičeni za atentat na predsjednika

"Angel Has Fallen" donosi još više akcije i još veće eksplozije

Foto: YouTube

Sredinom kolovoza Mike Banning se vraća u akciju i to na najteži zadatak dosad!

Stigao je novi trailer za film Angel Has Fallen, treći u franšizi (Pad Olimpa smo gledali 2013., a Pad Londona 2016. godine) u čijem je središtu lik Gerarda Butlera Mike Banning. Nakon što je u prva dva filma bio skoro jedini koji može spasiti situaciju, ovaj put se sve okrenulo i Banning je u bijegu kako bi dokazao da nije kriv za ono za što ga optužuju.

U najnovijem traileru možete više saznati o tome kako je došlo do radnje u ovom filmu te kako je i zašto Banning postao državni neprijatelj broj 1. U traileru ima i još više akcije, eksplozije, drame, svega. Radnja ukratko glasi: nakon pokušaja ubojstva američkog predsjednika Allana Trumbulla (ulogu ponovno reprizira Morgan Freeman) kao prvi osumnjičeni vodi se Banning. Policija ga hvata, ali on uspije pobjeći čime će postati jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Nekad agent tajne službe, sad mora izbjegavati vlastitu agenciju i nekako biti korak ispred FBI-a kako bi otkrio istinu o prijetnji predsjedniku i istovremeno sprao ljagu sa svog imena.

Ovaj nastavak je režirao opet novi redatelj Ric Roman Waugh (prvi film potpisuje Antoine Fuqua, a drugi Babak Najafi) koji je i napisao scenarij s Mattom Cookom. U ostalim ulogama su Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte i Danny Huston.

Angel Has Fallen u američka kina stiže 23. kolovoza, a kod nas pod nazivom Pad Anđela s prikazivanjem počinje 29. kolovoza.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala