Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera druge sezone Malih laži ostvarila bolju gledanost od prve
HBO hit serija nastavlja oduševljavati kritiku i publiku

Premijera druge sezone "Malih laži" ostvarila bolju gledanost od prve

Foto: YouTube

HBO hit serija Male laži u ponedjeljak je počela s drugom sezonom, a prema podacima gledanosti nadmašila je prvu sezonu, piše Variety.

Premijeru je gledalo ukupno 2,5 milijuna gledatelja i na HBO kanalu i preko streaming servisa HBO GO i HBO NOW. Kritičari su pozitivno ocijenili prvu epizodu koja drži čak 99% na stranici Rotten Tomatoes. Za uporedbu, premijera prve sezone privukla je 1,8 milijun ljudi. Serija je za svoju prvu sezonu osvojila na desetke nagrada od kojih čak 8 Emmyja u kategoriji limitirane serije: Emmy za najbolju limitiranu seriju te za glumce u limitiranoj seriji (Nicole Kidman, Laura Dern i Alexander Skarsgård).

Druga sezona nastavlja se na događaje iz prve u kojoj se naše junakinje iz Montereya moraju nositi s posljedicama svog čina. Bonnie (Zoë Kravitz) se nikako ne može nositi s događajem, a situaciju dodatno uzburka dolazak Perryjeve (Skarsgård) majke Mary Louise (Meryl Streep) koja nastoji saznati istinu o sinovoj smrti. Petorka iz Montereya (Madeline, Celeste, Jane, Renata i Bonnie) okupirana je i početkom drugog razreda, a ostali roditelji ih ne gledaju isto kao prije...

U glavnim ulogama ponovno su Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz, dok se u ostalim pojavljuju Adam Scott, James Tupper i Jeffrey Nordling. Oskarovka Meryl Streep veliko je pojačanje ovoj ionako uspješnoj seriji, a u nekim epizodama gledat ćemo i Alexandera Skarsgårda.

Druga sezona Malih laži emitira se i na našem HBO kanalu ponedjeljkom u 3 sata paralelno s američkom premijerom te kasnije isti dan u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala