Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elsa i Anna su se vratile u traileru za Snježno kraljevstvo 2!
Disney nas je iznenadio s posterom i trailerom za nastavak animiranog hita "Snježno kraljevstvo" koji čekamo već 6 godina

Elsa i Anna su se vratile u traileru za "Snježno kraljevstvo 2"!

Foto: YouTube

Ono što možemo primjetiti na prvom posteru jest da izgleda malo ozbiljnije što previše ne čudi jer je publika kojoj se 2013. svidjelo Snježno kraljevstvo sad ipak malo starija. Pitanje jest hoće li publika koja je tad obožavala ovaj film pogledati nastavak zbog nostalgije ili su ga prerasli, ali to se nikad ne zna s animiranim nastavcima. Kao pozitivan primjer imamo Krš i lom iz 2012. godine koji je u cijeloj svijetu ukupno zaradio 471 milijun dolara da bi nastavak Ralph ruši internet prošle godine (također 6 godina kasnije) ostvario još bolji uspjeh s 529 milijuna. Vjerujemo da nastavku Snježnog kraljevstva ipak neće nedostajati publike jer su likovi Else i Anne još uvijek jako popularni.

Službeni sinopsis glasi: Zašto se Elsa rodila s čarobnim moćima? Ovaj put ona će s Annom, Kristoffom, Olafom i Svenom otići na opasno putovanje. Za razliku od prošlog puta kad se bojala da svijet ne može podnijeti njezine moći, ovaj put se nada da su dovoljne da može spasiti svijet od sile koja prijeti kraljevstvu!

Podsjetimo, Snježno kraljevstvo je snimljeno s budžetom od 150 milijuna dolara, a u kinima je ukupno zaradilo čak milijardu i 276 milijuna dolara čime se smjestilo na vrh zarade nekog animiranog filma (zaradio je oko 400 milijuna na domaćem tržištu te još 875 milijuna u ostatku svijeta prema BoxOfficeMojo, s tim da podaci za Hrvatsku govore da je kod nas ukupno zaradio oko 3,5 milijuna kuna).

Film su ponovno režirali Chris Buck i Jennifer Lee, a pjesama su se ponovno primili Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez. U originalnoj verziji glasove su ponovno posudili Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) i Jonathan Groff (Kristoff) dok su među novom ekipom Evan Rachel Wood i Sterling K. Brown. U našoj sinkroniziranoj verziji u prvom filmu glasove su posudili Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Dušan Bućan, Andrej Dojkić i Ronald Žlabur.

Snježno kraljevstvo 2 u američka kina stiže 22. studenog ove godine, a vjerujemo da će i u naša kina stiću u sličnom terminu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala