Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Goran Ivanišević je i dalje u ustima Vanje Halilović
Vanja je sve više nalik Vlatki Pokos - ne prestaje govoriti o aferi koja ju je proslavila

Goran Ivanišević je i dalje u ustima Vanje Halilović

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon što joj se RTL Televizija zahvalila na suradnji, Vanja Halilović naglo se povukla iz javnog života, ali je u svom prvom medijskom naletu nakon RTL-a javnost ponovno podjsjetila na ljubavnu aferu s Goranom Ivaniševićem. "Ljubeći Gorana nisam ni ubila ni ukrala", rekla je u intervjuu za portal Javno, a naslovnicu jednog časopisa uz njezinu fotografiju krasi i naslov "Nikad nisam prva prišla muškarcu". Iako je od afere prošlo dosta vremena, Vanja nas sama i dalje vraća u famozno valentinovo kad su ih paparazzi uhvatili ispred "ljubavnog gnijezda".

"Nije me strah jer sve je to ljudski. Nikoga nisam ubila, nikome nisam ništa ukrala. Ali zbog moje potrebe da se ne izjašnjavam puno se nagađalo i drugi su se uvijek izjašnjavali umjesto mene", rekla je voditeljica portalu Javno i dodala kako joj faza u kojoj su je bjesomučno progonili paparazzi i nije najsvjetliji trenutak u životu.

Vanja je tajanstvena što se tiče novih projekata i poslovnih angažmana: "U planu je jedan projekt, ali o njemu ne bih unaprijed govorila. Mislim da ću još malo pričekati. No, ovog puta ću ozbiljno razmisliti gdje, što i kako. Ne želim žuriti". Već se dugo priča kako će novu poslovnu sreću potražiti tamo gdje je i počela - na Z1 televiziji. Bivša Ivaniševićeva ljubavnica zasad ne želi komentirati takve tračeve, već ističe kako joj je fakultet na prvom mjestu, pa većinu vremena provodi pred knjigom i nema snage za obilaske društvenih evenata.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala