Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Turturro otkrio detalje o spin-offu filma Big Lebowski
"Film je zapravo priča o Jesus koji izlazi iz zatvora", rekao je Turturro

John Turturro otkrio detalje o spin-offu filma "Big Lebowski"

Posljednjih godina je John Turturro najavljivao povratak jednog od svojih kultnih likova, Jesusa Quintane iz filma Big Lebowski. Kako se čini, Turturro nije ostavio sve samo na priči, već je i marljivo radio na filmu pod imenom Going Places.

Glumac je u razgovoru za Independent otkrio kako bi film napokon mogao ugledati svjetlo dana i to vrlo brzo. Kako tvrdi Turturro, film je cijelo ovo vrijeme bio u procesu editiranja, ali bi uskoro napokon mogao biti gotov.

Kako piše Independent:

Turturrovi nadolazeći projekti su vrlo intimni projekti, usmjereni na likove, a niti jedan nije toliko iščekivan kao Going Places. Spin-off filma Big Lebowski, za koji piše scenarij te će ga režirati i glumiti u njemu, reprizirajući kultnu ulogu Jesusa Quintane iz hit filma braće Coen iz 1998. godine. "Film je dosta oštar. Pokazuje kako su muškarci glupi. O tome se zapravo u filmu radi - žene su jače, puno staloženiji likovi.", rekao je glumac.

Turturro je otkrio da su mu u cijelom procesu stvaranja filma pomogla braća Coen, ali poznati redatelji nisu bili previše uključeni u stvaranje filma:

"Morao sam priču malo prilagoditi, ali se dobro osjećam oko toga. Radi se zapravo o istraživanju Jesusovog izlaska iz zatvora. Komedija je, ali vrlo ljudska komedija.", rekao je Turturro, dodajući kako su Coeni dali svoj blagoslov. "Oni su moji prijatelji, bliski prijatelji, i bili su velika potpora kada sam rekao kako želim malo više istražiti tog lika. Rekli su da to moram napraviti jer oni neće. Ako imam nešto za pokazati, pokažem njima ako su blizu."

Going Places bi zapravo trebao biti remake istoimenog francuskog filma Bertranda Bliera iz 1974. godine. Službeni sinopsis, koji je objavljen par mjeseci nakon što je film krenuo sa snimanjem 2016. godine, otkriva kako se "film bavi trojicom odmetnika čija se nepristojna, seksualno nabijena dinamika razvija u neočekivanu ljubavnu priču dok im se njihovo spontano i neozbiljno ponašanje spram prošlosti i budućnosti obija o glavu, čak i kada nenamjerno rade dobra djela".

Uz Turturra bi u filmu trebali glumiti Bobby Cannavale, Audrey Tautou i Susan Sarandon. Još nemamo službeni datum izlaska, ali i te vijesti očekujemo uskoro.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala