Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbolje s Motovun Film Festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac
Od 10. do 13. lipnja priuštite si užitak gledanja filmova na otvorenom, jedan od glavnih aduta Motovun Film Festivala

Najbolje s Motovun Film Festivala na Ljetnoj pozornici Tuškanac

 

Od 10. do 13. lipnja na programu su četiri velika hita s prošlogodišnjih festivala • U utorak, 11. lipnja MFF dovodi u Vintage Industrial Bar romsku atrakciju Fanfare Ciocarlia

Užitak gledanja filmova na otvorenom jedan je od glavnih aduta Motovun Film Festivala. Takvu atmosferu donosi i na Ljetnu pozornicu Tuškanac, najljepši zagrebački prostor za događanja pod vedrim nebom.

Od 10. lipnja do 13. lipnja u tom će se ambijentu održati revija najvećih hitova Motovun Film Festivala posljednjih godina.

U ponedjeljak, 10. lipnja program otvara prošlogodišnji hit Anđeo redatelja Luisa Ortege, snimljen prema istinitoj priči o serijskom ubojici anđeoskog lica koji je u Argentini osuđen na 47 godina zatvora.

Dan kasnije slijede Potpuni stranci, najvoljeniji film Motovuna posljednjih godina. Nježna komedija u režiji Paola Genovesea pretvara se u dramu nakon što sedmero prijatelja za večerom stavljaju mobitele na stol i pristaju da poruke koje dobiju budu pročitane pred svima.

(M)učenik, na rasporedu 12. lipnja, dobitnik je specijalnog priznanja motovunskog žirija 2017. godine. Film Kirilla Serebrennikova govori o globalno aktualnoj temi vjerskog fanatizma kojemu se odaje ruski učenik.

Što se, pak, događa kad se mirni građanin pretvori u hladnog osvetnika, dočarat će Gnjev mirna čovjeka, posljednjeg dana revije, 13. lipnja. Impresivan redateljski debi glumca Raúla Arévala sugerira da se treba čuvati onih koji ne govore mnogo. Sve projekcije počinju u 21.30 sati, a ulaznice su po cijeni od 30 kuna.

No, to nije sve što se tiče zagrijavanja. Atmosfera će porasti do usijanja na MFF Launch partyju u utorak, 11. lipnja u Vintage Industrial Baru uz nastup najboljeg romskog puhačkog benda Fanfare Ciocarlia. Bit će to prilika za nazdravljanje motovunskom biskom, informiranje o festivalu i kupnju festivalskih ulaznica po povoljnijoj cijeni.

Osim toga, kompleti najjeftinijih ulaznica po cijeni od samo 150 kuna u prodaji su već od ovog tjedna. Paket Sve po 15 kuna, koji uključuje 10 ulaznica za deset različitih projekcija po vlastitom izboru te mogućnost besplatnog kampiranja, u prodaji je putem servisa KupiUlaznice.hr

Za one koji ne znaju kako do Brda filmova, osigurani su autobusi od Zagreba do Motovuna. Cijena paketa 10 ulaznica s prijevozom u jednom smjeru iznosi 250 kuna, a također su dostupne na KupiUlaznice.hr. Akcija vrijedi do 7. srpnja ili do isteka zaliha.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala