Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.6.
Večeras vas na programu čekaju odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Petak 7.6.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7.6.

SERIJE / EMISIJE

Večera za 5 na selu, RTL u 20 sati
Nova epizoda očarat će vas mirisom najslasnijih hrvatskih jela i idiličnom prirodom seoskih imanja.

Luther, HTV 2 u 20 sata
Lutherov privatni i poslovni život izmiču kontroli dok pokušava zataškati Tobyjevu smrt i ugoditi sumnjičavoj Babi. Ujedno mora Jenny zaštititi od još zla. I na poslu ga čeka odbjegli ubojica koji uz pomoć kockice odlučuje o svojim postupcima. Kako zaustaviti čovjeka koji život i smrt gleda kao igru i čiji se postupci ne mogu predvidjeti?

Sherlock, HTV 2 u 23 sata
Davno skrivene tajne napokon sustižu dvojac iz Bakerove ulice. Netko već dugo igra opasnu igru i Sherlock i John Watson suočavaju se s najvećim izazovom dosad. Hoće li se igra napokon završiti?

FILMOVI

Prkos, HTV 1 u 20:05 sati
Ova napeta i dramatična istinita priča pruža nam pogled na živote braće Bielski, koji su spasili živote nebrojenih zatočenih Židova. Film je nastao prema knjizi ugledne profesorice i proučavateljice holokausta, Nechame Tec. Tuvia (Daniel Craig), Zus (Liev Schreiber) i Asael Bielski (Jamie Bell), bježe u šumu i pridružuju se ruskim vojnicima u borbi protiv nacista. Ovaj trojac, gladan osvete, učinit će sve kako bi spasili živote zatočenih Židova i pružili im priliku da uzvrate udarac.

Brzi i žestoki 7, RTL u 21:05 sati
Novo poglavlje planetarno popularnog serijala režirao je James Wan, a glumački tim i ovoga puta čine Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyse Gibson, Chris "Ludacris” Bridges, Elsa Pataky i Lucas Black kojima se u novim oktanskim avanturama pridružuju Jason Statham, Dijmon Housou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel i Kurt Russell.

Čudesni Spider-Man, Nova TV u 22:20 sati
Ovo je priča o Peteru Parkeru (Andrew Garfield), nesigurnom srednjoškolcu kojega su roditelji napustili u djetinjstvu i ostavili ga ujaku Benu (Martin Sheen) i ujni May (Sally Field). Poput ostalih tinejdžera, Peter pokušava pronaći samoga sebe, ali i otkriti više o svojoj obitelji. Kad pronađe tajanstvenu aktovku koja je pripadala njegovu ocu, počne shvaćati koje su to okolnosti dovele do nestanka njegovih roditelja. To ga dovodi izravno do korporacije Oscorp i laboratorija dr. Curta Connorsa (Rhys Ifans), nekadašnjeg partnera njegova oca. Peter će ubrzo morati donijeti velike odluke koje će oblikovati njegovu sudbinu i učiniti ga junakom.

Donnie Brasco, HTV 1 u 22:55 sati
Donnie Brasco je kriminalistički film Mikea Newella s Alom Pacinom, Michaelom Madsenom i Johnnyjem Deppom. Temeljen je na stvarnim doživljajima Josepha D. Pistonea, agenta FBI-ja koji se uspješno infiltrirao u kriminalnu obitelj Bonnano, jednu od pet mafijaških obitelji u New Yorku tijekom sedamdesetih...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala