Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera 2. sezone serije Male laži
Premijera će biti u ponedjeljak, 10.6. u 3 ujutro na HBO kanalu te kasnije isti dan u 20 sati i na HBO GO-u

Premijera 2. sezone serije "Male laži"

Foto: HBO

Dugo iščekivana HBO serija Male laži (Big Little Lies) vraća se s drugom sezonom 10. lipnja, kada će prva epizoda biti dostupna putem online video streaming usluge HBO GO. Istog dana gledatelje očekuje premijera na HBO kanalu u 20h, a nova epizoda će biti emitirana u istom terminu svakog ponedjeljka, te će biti dostupna i na HBO GO-u.

Na površini, u mirnom primorskom gradu Montereyu u Kaliforniji, sve izgleda isto. Majke nastavljaju obasipati djecu ljubavlju, muževi ih podupiru, djeca su i dalje preslatka, a kuće jednako lijepe. No noć školske dobrotvorne priredbe sve je to promijenila izbacivši zajednicu iz ravnoteže dok se Montereyska petorka – Madeline, Celeste, Jane, Renata i Bonnie – zbližava kako bi sastavile komadiće svojih uništenih života.

Nova sezona istražuje zloćudnost laži, trajnost prijateljstava, krhkost braka i, naravno, žestoku surovost zdravog roditeljstva. Odnosi će oslabjeti, lojalnosti će se narušiti, a pojavit će se potencijal za emocionalnim i tjelesnim ozljedama.

Druga sezona će imati sedam epizoda, a glavnim junakinjama koje tumače Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern i Zoë Kravitz pridružuje se i trostruka dobitnica Oscara Meryl Streep u ulozi Celestine svekrve Mary Louise. U ulogama muževa ponovo se pojavljuju Adam Scott, James Tupper i Jeffrey Nordling.

Seriju je kreirao David E. Kelley, a nastala je prema romanu Liane Moriarty. Režiju potpisuje Andrea Arnold, a izvršni producenti su Nicole Kidman, Reese Witherspoon, David E. Kelley, Andrea Arnold, Jean-Marc Vallée, Bruna Papandrea, Per Saari, Gregg Fienberg, Nathan Ross i Liane Moriarty.

Prva sezona Malih laži je pridobila sve pohvale kritičara i brojne nagrade, uključujući 8 Emmyja i 4 Zlatna globusa.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala