Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Severina, Magazin i Alen Islamović headlineri CMC festivala!
7. i 8. lipnja na pozornici u Vodicama koncerte će održati najveće regionalne zvijezde

Severina, Magazin i Alen Islamović headlineri CMC festivala!

Severina, Magazin, Alen Islamović, Lorenzo, Begini, Ljubavnici, Tara, Koktelsi, klapa More i Bracera Bend zabavljat će posjetitelje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia na koncertima u sklopu dvodnevnog glazbenog programakoji će biti organiziran na dvije pozornice. 

Kako je rečeno na konferenciji za medije i warm up partyju održanima u prostorima Croatia Recordsa i CMC televizije, na glavnoj festivalskoj pozornici i Makina stageu u dva dana koncerte će održati neka od najvećih glazbenih imena hrvatske i regionalne glazbene scene.

U petak, 7. lipnja u večernjim satima na popularnoj kupoli, odnosno na velikoj festivalskoj pozornici nastupit će najpopularnija i najdugovječnija grupa na zabavnoj sceni - Magazin. Bend na čelu sa splitskom pjevačicom Andreom Šušnjara česti je gost revijalnog dijela CMC festivala u sklopu kojeg su proteklih godina predstavili neke od svojih najvećih hitova. Ove godine će imati dvostruku ulogu, održat će veliki koncert kojim će službeno otvoriti festival, a u subotu će se predstaviti snovom pjesmom "Lozinka za sreću".

Nakon Magazina vodičku publiku u petak zabavljat će najveća regionalna pop zvijezda današnjice - Severina. Na CMC festival stiže s novim studijskim albumom "Halo" objavljenim za Dallas Records, ali na pozornici će osim novih pjesama izvesti i dobro nam znane hitove s kojima već 30 godina vlada glazbenom scenom.

11. izdanje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia donosi do sada najbolju produkciju i najveća glazbena imena koja će u dva dana, u petak i subotu, 7. i 8. lipnja u Vodicama publici priuštiti najbolji i nezaboravan ljetni provod. CMC festival organiziraju CMC televizija uz potporu Grada Vodica i Turističke zajednice grada, a i ove godine s nama su brojni sponzori i više od 80 medijskih pokrovitelja koji će pratiti sve aktivnosti festivala i uživati u sunčanim Vodicama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala