Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova turska uspješnica 'Fazilet i njezine kćeri' od 12.6. na Novoj TV!
S jedne strane vila, biser Bospora, a s druge gđa Fazilet i njezine kćeri, biseri predgrađa

Nova turska uspješnica 'Fazilet i njezine kćeri' od 12.6. na Novoj TV!

Nova TV donosi novu tursku hit seriju koja će svojim intrigama zasigurno prikovati gledatelje uz male ekrane. Priča je to o majci koja samo želi najbolje za svoje kćeri, i ne libi se ničega kako bi to i postigla. Uvjerljiva gluma Nazan Kesal koja glumi lik Fazilet, majke koja cijeli život sanja o bogatstvu i u svojim kćerima vidi ključ koji će je dovesti do tog zaključanog puta, daje nam naslutiti primamljivost priče.

Gospođa Fazilet (Nazan Kesal) cijeloga je života sanjala o bogatstvu, no nikada nije bila uspješna i živi u siromašnoj četvrti. Nakon muževe smrti postaje glava obitelji i živi sa svojim dvjema kćerima, Hazan (Deniz Bajsal) i Edže (Afra Saračoglu). Gospođa Fazilet teško je othranila svoje kćeri, no nikada nije odustala od svoje strastvene želje za boljim životom.

Počinje iskorištavati svoju mlađu kćer Edže i želi od nje stvoriti glumicu ili fotomodel. U želji da ostvari taj cilj zanemaruje kćerino obrazovanje i vodi je s jedne audicije na drugu. Hazan ne odobrava majčin stav i krije svoju ljepotu. Nosi mušku odjeću i radi u teretani kao trenerica. Krivi majku za očevu smrt i od tog trenutka nikada se nije uspjela složiti s njom. Hazan misli da je majka ne voli jer se nakon poroda morala oprostiti od svojih snova. Zbog toga Hazan prema njoj postaje tvrdoglava, agresivna i oštra. Postaje najveća zapreka na putu prema Faziletinim snovima i napada majku jer iskorištava njezinu mlađu sestru.

Životi gospođe Fazilet i njezinih kćeri drastično se promijene kad se susretnu s bogatom i prestižnom obitelji Egemen. Hazim Egemen (Mahir Gunširak) i Sevinč Egemen žive u bogatstvu i sreći u velikoj vili na obali Bospora. Imaju tri sina i jednu kćer: Gokhana, Jagiza, Sinana i Selin. Gokhan (Tolga Guleč) je najstariji sin obitelji i oženjen je s Jasemin (Hazal Turesan). Jagiz (Čaglar Ertugrul) je omiljeni sin jer je vrlo uspješan, ima razumijevanja, pouzdan je i zreo. Radi u obiteljskoj tvrtci kao desna ruka ocu. Sinan (Alp Navruz) je najmlađi sin u obitelji, ženskar je i probisvijet. Iako je zaručen, nastavlja se viđati s drugim ženama. Jednoga dana Sinanova afera izađe u novinama, no on ne pokazuje ni najmanje kajanja. Nakon toga mu brat Jagiz daje zadatak: Sinan će voditi kozmetičku kampanju u obiteljskom poslu i odabrati najljepše lice za njihove proizvode. Za tu kampanju Sinan organizira audiciju i trudi se dati sve od sebe da ne razočara brata i oca.

Životi obitelji Egemen i gospođe Fazilet i njezinih kćeri susretnu se iz čiste slučajnosti. Edže prođe na prvoj audiciji za kozmetičku kampanju i postane jedna od finalistica. Međutim, u drugom krugu propusti priliku jer zakasni na audiciju. Gospođa Fazilet uplete se i natjera Sinana da njezinoj kćeri da još jednu šansu. Iznerviran tim ponašanjem, Sinan popusti i pozove Edže u hotel na snimanje u 10 sati navečer...

Hoće li Fazilet na kraju ostvariti svoje snove o bogatstvu? Kako će se život obitelji Egemen promijeniti nakon dolaska Fazilet i njezinih kćeri? Hoće li Fazilet otkriti činjenicu o svojoj prošlosti i početi živjeti sretno s Hazan?

Odgovore na ta pitanja saznat ćemo u srijedu, 12. lipnja, kada serija Fazilet i njezine kćeri stigne na Novu TV! Serija će ići u večernjem terminu u 21:25 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala