Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Postoji šansa za 2. sezonu dramske serije Patrick Melrose
5 epizoda 1. sezone je snimano prema 5 romana pa se postavlja pitanje kako nastaviti priču

Postoji šansa za 2. sezonu dramske serije "Patrick Melrose"

Foto: YouTube

Showtimeova limitirana mini serija Patrick Melrose prošle je godine u ovo vrijeme oduševila gledatelje, a iako je bilo jasno da neće postojati druga sezona čini se kako je to postala velika mogućnost.

Naime, serija je snimljena prema polu-autobiografskim istoimenim romanima Edwarda St. Aubyna i svaka od pet epizoda je obradila jedan od pet romana tako da druga sezona više nema originalnog materijala po kojima bi bila snimana.

"Sve je još u fazi istraživanja, ali Showtime bi volio imati ponovnu priliku raditi s Benedictom, Edwardom, Davidom, Teddyjem i ostalim producentima", rekao je glasnogovornik Showtimea za TheWrap.

Benedict Cumberbatch je za svoju ulogu Melrosea osvojio dvije BAFTA nagrade, onu za najboljeg glumca te za najbolju mini seriju, a u govoru je aludirao da bi se rado vratio toj ulozi: "Njegov lik je odlično napravljen i u knjigama i u scenariju, imali smo nevjerojatnog redatelja, fantastičnu produkcijsku ekipu i cijelu ostalu ekipu koju mislim da ne možemo ponoviti, ali vjerujem da bismo htjeli", rekao je tada.

Cumberbatch je osim glavne uloge bio i jedan od izvršnih producenata mini serije, a zaigrao je ulogu Patricka Melrosea koji se borio s posljedicama koje je ostavio njegov brutalno nasilan otac i majka koja je prešutno odobravala to ponašanje. U ostalim ulogama su bili Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving, Anna Madeley, Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens, Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma i Celia Imrie.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala