Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio postere za 5. sezonu Crnog zrcala i sad smo još više nestrpljivi
Iako će nova sezona imati samo 3 epizode čini se da će biti vrijedne čekanja

Netflix objavio postere za 5. sezonu "Crnog zrcala" i sad smo još više nestrpljivi

Foto: Netflix

Sljedeći tjedan Netflix nam donosi pravu poslasticu, petu sezonu antologijske serije Crno zrcalo.

Nove SF priče o tehnologiji i svim njezinim prednostima i manama bit će dostupne za manje od tjedan dana, od srijede 5. lipnja. Nedavno smo dobili odličan trailer koji nam je pokazao što nas sve otprilike čeka, a sad su tu tri službena postera zbog kojih samo još više jedva čekamo novu sezonu.

Prva epizoda nosi naziv Smithereens, a u glavnim ulogama su Andrew Scott, Damson Idris i Topher Grace. Radnja prati vozača taksija koji se odjednom nađe u središtu pozornosti kad se jedan dan u njegovom životu sve otme kontroli.

Glavna zvijezda druge epizode je Miley Cyrus koja se našla u ulozi pop zvijezde s kojom jedna usamljena tinejdžerica želi stupiti u kontakt. No, nije sve tako lijepo kako joj se činilo. Epizoda nosi naslov Rachel, Jack and Ashely Too, a u ostalim ulogama su Angourie Rice i Madison Davenport.

Treća epizoda Striking Vipers govori o prijateljima koji se nakon dugog vremena ponovno sretnu i to pokrene lavinu događaja koji će njihove živote zauvijek promijeniti. U toj epizodi glume Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie, Pom Klementieff i Ludi Lin.

Neki fanovi nisu zadovoljni što ova sezona sadrži samo tri epizode, no radi se o tome da je dugometražni interaktivni film Black Mirror: Bandersnatch, koji je bio objavljen 28. prosinca 2018., dio ove sezone. Prva sezona imala je također 3 epizode, druga sezona imala ih je 4, dok su treća i četvrta imale po 6 epizoda. Serija je osvojila 6 Emmy nagrada te još desetke drugih.

Podsjetite se još jednom kako izgleda trailer za petu sezonu Crnog zrcala jer 5. lipnja je sve bliže!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala