Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 25.5.
Subota donosi odlične filmove starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 25.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 25.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde – ljetni hit, RTL u 20:15 sati
Uz mnoštvo osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih "preko bare" pratimo novo izdanje popularnog glazbenog showa!

Fargo, HTV 2 u 23:30 sat
Emmit i Sy pokušavaju shvatiti u što su se to upleli, Nikki i Ray uspijevaju u svojoj potrazi, a Gloria bolje upoznaje Mauricea.

FILMOVI

Oceanovih 13, Doma TV u 19:55 sati
Danny Ocean i njegova ekipa imaju jedan jedini razlog da provedu u djelo svoj najambiciozniji plan dosad, najriskantniju pljačku kasina – a taj razlog je osveta. Film ponovno okuplja zvijezde Georgea Clooneyja, Brada Pitta, Matta Damona, Andyja Garciju, Dona Cheadlea, Bernieja Maca, Casey Affleck, Scotta Caana, Eddieja Jemisona i Shaobo Qin. Al Pacino pridružuje se ekipi u ulozi Willyja Banka, a Ellen Barking glumi njegovu desnu ruku, Abigail Sponder.

Spiderman 3, HTV 1 u 20:05 sati
U trećem filmu Peter Parker konačno je uspio uskladiti svoju ljubav prema Mary Jane i svoje obaveze kao super-heroja, ali prave nevolje su na pomolu. Uz neke stare protivnike Peter će se morati suočiti sa dvojicom do sada najopasnijih negativaca, Sandmanom i Venomom.

Pirati sa Kariba: Salazarova osveta, Nova TV u 21:35 sati
Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom, pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice.

Zvjezdane staze: U tami, Doma TV u 22:10 sati
Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju. Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bi zarobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka. Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala: njegove posade.

Vrag nosi Pradu, RTL u 22:40 sati
Ekranizacija satiričnog romana Lauren Weisberger postala je hit u kinu i prototip suvremenog "chick flicka" prepunog glamurozne odjeće velikih svjetskih brandova kakvi su Valentino, Chanel, Galliano, Prada i dr. Ma koliko film bio naoko kritičan prema nemilosrdnom svijetu koji se bavi modom, svoj uspjeh u kinima temelji na iznimno privlačnoj slici njujorškog svijeta mode i modnih magazina, glamuroznoj odjeći koju nose glumci u filmu i rekvizitima koji plijene pažnju publike.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala