Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio fotke i datum premijere zadnje sezone serije Orange Is The New Black
26.7. posljednji put ćemo posjetiti ekipu iz Litchfielda

Netflix objavio fotke i datum premijere zadnje sezone serije "Orange Is The New Black"

Foto: Netflix

Za malo više od dva mjeseca stiže nam sedma, posljednja sezona rado gledane i nagrađivane serije Orange Is The New Black.

Posljednja sezona imat će 13 epizoda, a bit će u potpunosti dostupna na Netflixu od 26. srpnja. Netflix je uz datum premijere objavio nekoliko fotografija i kratki teaser trailer u kojem možemo vidjeti što nas otprilike čeka, a to je velika promjena.

Službeni sinopsis glasi: U zadnjoj sezoni djevojke iz Litchfielda se moraju pomiriti da ih je zatvor zauvijek promijenio. Piper (Taylor Schilling) se mora naučiti ponovno živjeti na slobodi dok se život u maksimalnoj kaznionici nastavlja bez nje. Taysteeno (Danielle Brooks) prijateljstvo sa Cindy (Adrienne C. Moore) je pod upitnikom zbog doživotne kazne, Gloria (Selenis Leyva) i njezina ekipa iz kuhinje se mora suočiti s teškom istinom o novom financiranju, a ostatak se mora nositi sa stvarnošću kojom su okruženi.

U teaseru možemo vidjeti omiljenu ekipu kako pjeva na pjesmu iz uvodne špice (You’ve Got Time Regine Spektor).

Serija se temelji na istoimenoj knjizi Jenji Kohan koja je ujedno i scenaristica serije. Od svoje premijere 2013. godine bila je nominirana za desetke nagrada, a osvojila je 6 Zlatnih globusa i 4 Emmyja.

Iako zadnja sezona još nije počela s prikazivanjem već se šuška da bi se mogao snimati nastavak serije. Trenutno nije poznato o čemu je riječ (spin off, prequel...), ali se naveliko priča o nastavku snimanja svijeta prema Kohaninom predlošku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala