Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Četvrta sezona serije Vikinzi stiže na HRT
Vrhunac treće sezone donio je spektakularnu bitku za Pariz, a u novoj sezoni bitka će biti - za prijestolje

Četvrta sezona serije "Vikinzi" stiže na HRT

Hrvatska radiotelevizija u subotu 25. svibnja na Drugom programu (HRT - HTV2) počinje s prikazivanjem četvrte sezone popularne serije Vikinzi. Vrhunac treće sezone bila je spektakularna bitka za Pariz, u kojoj je Ragnar (Travis Fimmel) poraz pretvorio u pobjedu, no u Kattegat se vratio teško bolestan.

Ragnar je na rubu smrti i mnogo je pretendenata na kraljevsko prijestolje, među njima je i njegova supruga kraljica Aslaug (Alyssa Sutherland) te njegov najstariji sin Bjorn (Alexander Ludwig).

Za to se vrijeme Lagertha (Katheryn Winnick) bori za vlast sa svojim proračunatim nekadašnjim pobočnikom Kalfom (Ben Robson); Rollon (Clive Standen) odbacuje svoje vikinške korijene i ostaje u Franačkoj, a Floki (Gustaf Skarsgard) je kažnjen zbog onoga što je učinio kršćanskom svećeniku Athelstanu.

Serija iz sezone u sezonu donosi epske pustolovine nordijskih ratnika i nevjerojatne priče iz njihovih života. Prikazuje svijet tih srednjovjekovnih pljačkaša, trgovaca i istraživača - ne gledano tuđim očima nego iz vikinške perspektive. Iako serija vrvi sukobima, ratovima i krvoprolićem - ipak se radnja zbiva u mračna vremena - riječ je zapravo o obiteljskoj sagi.

U glavnim su ulogama George Blagden, Lothaire Bluteau, Kevin Durand, Travis Fimmel, Peter Franzén, Jessalyn Gilsig, John Kavanaugh, Alexander Ludwig, Jasper Pääkkönen, Morgane Polanski, Linus Roache, Ben Robson, Gustaf Skarsgard, Clive Standen, Alyssa Sutherland i Katheryn Winnick.

Prvu epizodu četvrte sezone serije Vikinzi gledajte u subotu 25. svibnja na Drugom programu Hrvatske televizije u 22 sata i 40 minuta.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala