Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zlo je pronašlo svog superjunaka
Predstavljen je posljednji trailer za film "Brightburn", znanstveno-fantastični horor koji danas stiže u kina

Zlo je pronašlo svog superjunaka

Mislili su da je on njihov najveći dar i odgovor na dugogodišnje molitve. Ali njihov blagoslov postaje prijetnja i to ne samo njima nego i cijeloj Zemlji. Znanstveno-fantastični horor Brightburn ovog svibnja natjerat će vas da preispitate sve što ste ikada znali o junacima koji imaju supermoći, jer ovog puta zlo je dobilo svog superjunaka. Kako izgleda zlo koje ove godine prijeti čovječanstvu pogledajte u najnovijem traileru koji vam ovim putem predstavljamo.

Njegovo ime je Brandon (Jackson A. Dunn). Brandona su kao bebu pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman) koji su ga, nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete, bez razmišljanja zadržali. On je trebao biti njihova nagrada i najveći blagoslov, ali priča je otišla u potpuno drugom smjeru.

Kako dječak odrasta roditeljima postaje jasno da se ne radi o običnom dječaku nego o jako posebnom djetetu koje ima izvanzemaljske sposobnosti. Koliko god se u početku trudili ignorirati znakove i dječakove neobične mogućnosti, nakon nekoliko incidenata do kojih je došlo upravo zahvaljujući Brandonu, Tori i Kyle moraju se suočiti sa strašnom istinom – Brandonovim supermoćima vlada zlo i cijela Zemlja je u opasnosti.

Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drukčijim, otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njezin sin.

U zastrašujućem znanstveno-fantastičnom hororu Brightburn shvatit ćete da tajanstveni ljudi sa supermoćima ne moraju doći na Zemlju nužno kako bi nas spasili.

Brightburn u kinima od 23.5.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala