Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.5.
Večeras vas uz emisiju "Ples sa zvijezdama" čeka TV premijera filma "Pakao na horizontu" i nekoliko filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.5.

SERIJE / EMISIJE

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Samo nas dvije emisije dijeli od finala, a večeras ćemo vidjeti nastupe petero plesnih parova. Samo će četiri zvijezde sa svojim plesnim partnerima nakon ovotjedne ući i u polufinalnu emisiju, dok je finale rezervirano samo za top tri najbolja plesna para. U ovotjednoj, desetoj emisiji, plesat će svaki par po dva plesa.

Njemačka 83, HTV 2 u 21:30 sati
Na NATO-voj konferenciji u Bruxellesu Moritz se prvi put mora iskazati u ulozi Romea i zavesti tajnicu glavnog sigurnosnog analitičara.

FILMOVI

Pakao na horizontu, RTL u 20:10 sati
Film prati događaje iz travnja 2010. godine, kada se odvijala najveća katastrofa za koju je zaslužan ljudski faktor. Osim Marka Wahlberga, u filmu se pojavljuju Kurt Russell, John Malkovich, dobitnica Zlatnog globusa Gina Rodriguez, te Kate Hudson. Scenarij je temeljen na članku Deepwater Horizon’s Final Hours New York Timesa iz 2010. godine.

Brzi i žestoki: povratak, RTL 2 u 20:15 sati
Pet godina nakon što je napustio Los Angeles, Dominic Toretto (Vin Diesel) i ekipa, koju čine njegova djevojka Letty (Michelle Rodriguez), Leo Tego (Tego Calderón), Rico Santos (Don Omar), Cara Mirtha (Mirtha Michelle) i Han (Sung Kang), kradu tankere s benzinom u Dominikanskoj Republici. Nakon što im je provaljeno u jednu od garaža, Dominic odlučiti raspustiti družinu i ostaviti djevojku, kako bi je zaštitio od opasnosti koja prijeti. Tri mjeseca kasnije, u Panama Cityju, Dominic prima poruku od sestre, koja mu priopći da je Letty ubijena. Dominic sjeda u automobil i kreće na sprovod u Los Angeles...

Čuvari galaksije vol. 2, Nova TV u 23 sata
Čuvari Galaksije Vol. 2 nastavlja pustolovinu ekipe koja prelazi granice svemira. Čuvari se moraju boriti da održe svoju novostečenu obitelj na okupu dok otkrivaju tajnu pravog porijekla Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju saveznici, a fanovima omiljeni likovi iz klasičnih stripova priskočit će u pomoć našim junacima dok se Marvel Cinematic Universe nastavlja širiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala