Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Snowpiercer opet odgođena
Iako seriju nećemo gledati barem prije 2020., mreža joj je osigurala i drugu sezonu

Serija "Snowpiercer" opet odgođena

Foto: YouTube

Ako vam se čini da već godinama čekamo televizijsku seriju Snowpiercer, niste u krivu.

Prošlo je skoro tri godine otkad je američka televizijska mreža TNT objavila da kreću raditi na TV adaptaciji serije prema filmu Joon-hoa Bonga i francuskom stripu. Razvoj serije imao je više problema, radnja je prošla neke dramatične promjene, a sad se čini da ipak polako stiže na male ekrane.

Serija je promijenila mrežu pa tako neće biti na TNT-u već na TBS-u (sestrinska mreža) koji je inače posvećen komedijama, a ovako će ući u svijet drame. Generalni direktor obje mreže Brett Weitz rekao je kako vjeruju da će serija zaživjeti i dugo trajati te da će publika biti oduševljena fantastičnim svijetom koji će stvoriti, a i da će postavljati važna društvena, politička i ekološka pitanja. Iako serija još nije ni došla na male ekrane Weitz je rekao da računaju i na drugu sezonu, piše Deadline.

Vijest o drugoj sezoni dok još nije dovršena prva jest vrlo neobična. Prošle godine serija je promijenila showrunnere i ponekog scenarista čime je radnja dobila neke promjene što se nikako nije svidjelo redatelju pilot epizode Scottu Derricksonu (nije mu se svidio smjer u kojem će serija ići). Nakon toga Snowpiercer je imao odgodu za odgodom. Prvotno je na male ekrane trebala stići 2018. pa je pomaknuta na 2019., a sad se premijera očekuje u proljeće 2020. godine.

U glavnim ulogama su Jennifer Connelly i Daveed Diggs dok će se u ostalim ulogama naći Alison Wright, Mickey Sumner, Susan Park, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Roberto Urbina, Sheila Vand i Jaylin Fletcher.

Film Snowpiercer iz 2013. godine bio je dosta hvaljen i ostvario je solidnu zaradu u kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala