Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Craig se ozlijedio na snimanju novog Bonda
Opet je prekinuto snimanje novog filma o agentu 007 koji u kinima očekujemo u travnju 2020.

Daniel Craig se ozlijedio na snimanju novog Bonda

Foto: YouTube

Snimanje novog filma o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu stalno naizlazi na poteškoće.

Na setu filma zasad poznatog pod nazivom Bond 25 Daniel Craig se jako ozljedio pri snimanju jedne od zadnjih scena, javlja The Sun. Glumac je navodno pao dok je trčao na setu u Jamajci i trenutno se nalazi u SAD-u na snimanju kako bi se utvrdio stupanj ozljede. Trenutno nije poznato koliko će produkcija biti odgođena, ali zna se da je jedno snimanje, koje se trebalo održati krajem ovog tjedna, otkazano.

Ovo nije prva Craigova ozljeda na snimanju filma o Bondu. Budući da glumac sam voli odraditi većinu onih najzahtjevnijih scena i akrobacija tako si je u svom prvom Bond filmu, Casino Royale, izbio dva zuba. Zadobio je još mnogo ozljeda na snimanju ostalih filmova pa si je tako odrezao vrh prsta i potrgao mišić na ramenu, a na snimanju posljednjeg Bond filma, Spectre, ozlijedio je koljeno.

Podsjetimo, Bond 25 neprestano ima sitne teškoće: bilo je problema sa scenarijem, pa je originalni redatelj Danny Boyle napustio projekt, a i Craig je bio neodlučan hoće li ponovno zaigrati agenta 007. Od prvotno planiranog datuma izlaska u listopadu ove godine film je prebačen na 8. travnja 2020. godine, a uskoro ćemo saznati hoće li se datum mijenjati zbog Craigove ozljede.

Snimanje Bonda 25 konačno je počelo u travnju kad je potvrđeno da je ulogu glavnog negativca dobio Rami Malek. U ovom Bondu ponovno glume Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomi Harris i Ralph Fiennes, a novi glumci su Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen i Dali Benssalah. Film na kraju režira Cary Joji Fukunaga prema scenariju Neala Purvisa, Roberta Wadea, Scotta Z. Burnsa i Phoebe Waller-Bridge.

U novom filmu Bond je našao svoj mir na Jamajci, ali on je kratkog vijeka kad se njegov stari prijatelj Felix Leter (Wright) pojavi tražeći pomoć. Spašavanje otetog znanstvenika ispadne teže nego se mislilo, a Bond otkrije da iza toga stoji puno veća priča i veći problem u obliku zločinca s opasnom novom tehnologijom...

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala