Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Male laži: novi trailer pokazuje posljedice laganja Meryl Streep
2. sezona nagrađivane serije na HBO stiže 9.6.

"Male laži": novi trailer pokazuje posljedice laganja Meryl Streep

Foto: YouTube

Istine još uvijek nema na vidiku u novom traileru za drugu sezonu HBO hit serije Male laži.

Novi trailer za nagrađivanu dramsku seriju pokazat će nam posljedice zataškavanja ubojstva s kraja prve sezone. Počele su razne glasine u Montereyu s kojima se naše junakinje moraju nositi. Svi se pitaju što se zaista dogodilo te večeri kad je Perry Wright (Alexander Skarsgård) poginuo, je li moguće da je samo pao?

Na male ekrane se konačno vraća trosktruka Oskarovka Meryl Streep i to u ulozi Perryjeve majke Mary Louise koja dolazi u Monterey kako bi saznala što se dogodilo njezinom sinu. Najviše pitanja ima za svoju snahu Celeste (Nicole Kidman) jer jedino što je dala u policijskom iskazu su polovični odgovori. "Moj sin je mrtav i ja želim odgovore. Izostavila si neke stvari, nisi li. Planirala si ga ostaviti. Saznala si za njegovu nevjeru baš netom prije nego je poginuo. I to si izostavila", nemilosrdna je.

Madeline (Reese Witherspoon) je isto u panici jer polako shvaća da ih sve izjeda laž oko Perryjeve smrti: "Vidim kakvu nam je štetu napravilo i uništava svaku od nas malo po malo." Bonnie Carlson (Zoë Kravitz) čak razmišlja o tome da ode na policiju reći istinu... a drama u školi se također nastavlja.

U ostalim ulogama su Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott, a autor serije je David E. Kelley.

Druga sezona Malih laži će svoju premijeru na HBO-u imati 9. lipnja tako da fanovi moraju čekati manje od mjesec dana na nove nastavke. I ova sezona će imati 7 nastavaka, a zadnja epizoda bit će emitirana 21. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala