Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neprepoznatljiva Renée Zellweger kao Judy Garland u filmu Judy
Pogledajte i poslušajte kako zvuči "Over the Rainbow" kada Zellweger pjeva tu pjesmu

Neprepoznatljiva Renée Zellweger kao Judy Garland u filmu "Judy"

Foto: YouTube

Ako ste imali dvojbe oko toga kako će Renée Zellweger odglumiti legendarnu Judy Garland, prvi teaser trailer će vam otkloniti sve sumnje.

Krajem rujna nam u kina stiže biografska glazbena drama Judy u kojoj pratimo Judy Garland na njezinim rasprodanim koncertima 1968. godine, samo godinu prije nego što će se slučajno predozirati. U prvom traileru možemo čuti Zellweger kako pjeva mnogima omiljenu pjesmu Over the Rainbow i internet se slaže: otpjevala je fenomenalno.

Kako možete vidjeti u traileru, film će sadržavati i flashbackove u kojima ćemo vidjeti mladu Judy Garland, jedan od njih je u 1939. godinu i vrijeme kad je izašao Čarobnjak iz Oza s kojim je ušla u povijest Hollywooda i koji joj je osigurao blistavu budućnost.

U filmu glume i Finn Wittrock kao Judyn peti suprug Mickey Deans, Rufus Sewell kao njezin treći suprug Sid Luft i Michael Gambon kao njezin menadžer Bernard Delfont. Ovo je prva glavna uloga za Renée Zellweger nakon Drugo stanje Bridget Jones iz 2016. godine.

Zellweger je za časopis People otkrila da je čak dva sata dnevno provela na šminkanju i protetici kako bi što više ličila Garland. Rekla je i kako se nada da će s ovim filmom ljudi moći istinski shvatiti tko je bila Judy Garland i da nije bila samo tragična ličnost kakvim je mnogi smatraju.

Ipak, film nam stiže s jednom napomenom. Garlandina kćer, svima poznata Oskarovka Liza Minnelli (u filmu je glumi Gemma-Leah Devereux), na svom je službenom Facebooku napisala da niti na jedan način ne odobrava film o svojoj legendarnoj majci niti se slaže s njim.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala