Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


NAGRADNA IGRA: Teatar Rugatino - u svibnju izvedbe u 4 države
Na našem Facebook profilu dijelimo ulaznice za najnoviju uspješnicu Teatra Rugatino - predstavu "Sirena i Viktorija"

NAGRADNA IGRA: Teatar Rugatino - u svibnju izvedbe u 4 države

NAGRADNA IGRA: Skočite na naš Facebook profil na kojem, u suradnji s Teatrom Rugantino, dijelimo 2x2 ulaznice za posljednju izvedbu predstave "Sirena i Viktorija" u Zagrebu prije ljeta, koja će se u Lisinskom izvesti 17. svibnja.

Teatar Rugantino svoju najnoviju uspješnicu, raskošnu i dirljivu komediju “Sirena i Viktorija” Rusa Aleksandra Galina igra u Zagrebu u Maloj dvorani Lisinski po posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni – 17. svibnja.

Nakon što je publika punila tu dvoranu jedanaest puta (premijera je bila 20. siječnja), ovaj punokrvni, sočni, zabavni, ljubavno preispitujući, lagano erotski obojani kazališni manifest protiv usamljenosti i po dvanaesti put je u pohodu na emocije zagrebačke publike. Iako se ova posttranzicijska priča odigrava u Moskvi, teme, likovi i situacije u svakom su pogledu izuzetno bliski i prepoznatljivi našoj kazališnoj publici, a suptilni humor predstave osvaja veliki generacijski raspon od tinejdžera do umirovljenika. Predstava je svaki put sa scene ispraćena ogromnim aplauzom.

Priča kaže - novopečena bogatašica Sirena obogatila se u tranziciji trgujući ponajviše stanovima i družeći se s kriminalcima. U trenutku kad je posao tjera da nauči engleski, za instrukcije pronalazi Viktoriju, doktoricu engleske filologije. Ženu koja je u tranziciji izgubila i status i posao i muža. Žaleći je, nalazi joj preko oglasa pastuha koji ispunjava sve fantazije. No, u alkoholnoj izmaglici bira krivi broj i u njezin luksuzni stan na Crvenom trgu umjesto neodoljivog mladog pastuha stiže ne baš mladi astronom...  Na sceni se događa apsolutno glumačko majstorstvo troje sjajnih glumaca – Gordane Gadžić u ulozi Sirene, Dubravke Ostojić kao Viktorije te neodoljivog Kostje – Mladena Vasaryja.

Više o predstavi pročitajte OVDJE.

Ulaznice za posljednju zagrebačku izvedbu prije ljeta “Sirene i Viktorije” u Maloj dvorani Lisinski 17. svibnja možete rezervirati na [email protected]; 01/555-4848 ili kupiti online.

Hrabra, intrigantna i provokativna predstava “Za umrijet od smijeha”, kazališni hit koji je uzburkao duhove i podigao buru, u koprodukciji Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art, svoju osamdeset i drugu izvedbu (sjajan uspjeh s obzirom da predstava igra godinu i pol) odigrat će u Ljubljani – 18. svibnja. Dva (anti)junaka izlaze u svibnju i na scenu u Crnoj Gori – prvo u Nikšiću 27. svibnja, a dan iza na rasporedu su Pljevlja. Nju i Njega ponovno će vidjeti i sarajevska publika 29. svibnja.

Satirična fantazija “Za umrijet od smijeha” sudjelovala je na brojnim prestižnim festivalima, kako u Hrvatskoj (Zlatni Zub u Poreču, Dani Satire i Bobijevi dani smijeha u Zagrebu, Osječko ljeto kulture, Splitsko ljeto, Glumište pod murvom u Skradinu, Novaljski trijatar, Krčke ljetne priredbe...) tako i u BiH, Crnoj Gori i Srbiji (Sarajevska zima, Mostarska liska, Teatar fest u Doboju, Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti, Pozorišni maraton u Somboru, Međunarodni pozorišni festival “Slavija 2019.” u Beogradu...). Na 11. Festivalu komedije i smijeha u Poreču osvojena je nagrada za najbolju predstavu - 'Zlatni zub', a MarkoTorjanac je na Festivalu Glumište pod murvom u Skradinu osvojio nagradu za najbolju mušku ulogu.

“Za umrijet od smijeha” zavoljele su i kritika i publika koja je emotivno prihvatila dvoje drukčijih, neshvaćenih i neprilagođenih, onih koji su morali poludjeti da bi u ovom vremenu ostali normalni. Gordana Gadžić i Marko Torjanac fenomenalni su, maestralni i nezaboravni kao Ona i On!

Bez obzira hoćete li pogledati “Sirenu i Viktoriju” u Zagrebu ili “Za umrijet od smijeha” u Ljubljani, Nikšiću, Pljevljima ili Sarajevu – kazališni užitak je zagarantiran!

Više o predstavi pročitajte OVDJE.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala