Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mackenzie Foy i Kate Winslet u modernoj verziji romana Crni ljepotan
Posljednja ekranizacija hit romana bila je 1994. godine

Mackenzie Foy i Kate Winslet u modernoj verziji romana "Crni ljepotan"

Mackenzie Foy i Kate Winslet glumit će u najnovijem igranom filmu prema klasičnom romanu o Crnom ljepotanu.

Roman Crni ljepotan iz 1877. godine autorice Anne Sewell bio je veliki hit iste godine kad je izdan, a do dana današnjeg s preko 50 milijuna prodanih primjeraka je među najprodavanijim knjigama svih vremena. Poseban je po tome što govori o dobrobiti životinja te uči kako se prema ljudima ponašati ljubazno, suosjećajno i s poštovanjem. Roman je doživio nekoliko televizijskih i filmskih ekranizacija od kojih je posljednja bila 1994. godine.

Film će biti snimljen kao fiktivna autobiografija divljeg konja iz naslova s jednom velikom razlikom od Sewellinog romana. U njemu je Crni ljepotan bio konj namijenjen vuči kočije dok će sad biti riječ o divljem mustangu, odnosno kobili zarobljenoj s planina Wyominga.

Najnovija verzija s Foy i Winslet usredotočit će se na 17-godišnju djevojku Jo (Foy) i divlju kobilu koja će joj biti velika pomoć nakon tragične smrti roditelja. Winslet će posuditi glas Crnoj ljepotici. Scenarij je napisala Ashley Avis koja će režirati film.

Foy smo gledali u megahitu Interstellar te u Sumrak sagi, a prošle godine je imala glavnu ulogu u fantastičnoj avanturi Orašar i četiri kraljevstva uz Keiru Knightley i Morgana Freemana. Oskarovka Kate Winslet ima nekoliko filmova u produkciji, a prije dvije godine smo je na velikom ekranu mogli gledati u drami Planina između nas.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala