Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak Avatara odgođen za 2021. godinu
Film Jamesa Camerona je 2009. oduševio gledatelje, a u planu su 4 nastavka

Nastavak "Avatara" odgođen za 2021. godinu

Kada je Disney kupio studio 21st Century Fox jedan od mnogih naslova koji im je pripao jest i Avatar Jamesa Camerona pa je sad donešena nova odluka oko nastavka franšize – a to je još jedna odgoda.

Jučer je iz Disneya stigla službena obavijest da Avatar 2 u kinima možemo očekivati tek u prosincu 2021. godine, a ne u prosincu 2020. kako je bilo do neki dan. Treći film u franšizi po tome stiže još 2 godina kasnije, 2023., četvrti film je planiran za prosinac 2025., a peti film tek za prosinac 2027. godine.

Cameronov Avatar je 2009. godine bio rekorder na kino blagajnama i zaradio je ukupno 2,8 milijarde dolara diljem svijeta te time postao najuspješniji film. Na prvom mjestu se drži već deset godina da bi mu sad za petama bili novi Osvetnici: Završnica koji su u desetak dana već došli do 2 milijarde dolara i smjestili se iza Avatara.

Podsjetimo, nakon 71,3 milijarde dolara teške kupovine prava na filmove, franšize i intelektualno vlasništvo iz Fox-a, Disney je došao do nekih vrlo jakih naslova (osim Avatara tu je i cijela X-Men franšiza te Star Wars). No, čini se da je ova akvizacija loše djelovala na planove za Avatar flmove kojima nije prvi put da su odgođeni. Fox je prije nekoliko godina obećao da će Avatar 2 u kinima biti za Božić 2016. godine, nakon čega je odgođen za 2017. pa za 2018. godinu. Nakon svega toga je Cameron za The Star rekao da će opet doći do odgode jer planiraju sva četiri filma snimati istovremeno.

U studenom prošle godine BBC je saznao naslove svih nastavaka koji nas očekuju, a oni su, redom: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider i Avatar: The Quest for Eywa.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala