Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za Spider-Mana i nije za svakoga!
Tom Holland na početku trailera upozorava da video donosi spoilere za nove "Osvetnike"

Stigao trailer za Spider-Mana i nije za svakoga!

Stigao je trailer za novog Spider-Mana (Spider-Man: Far From Home) s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi i taj trailer nije za svakoga, a to upozorenje ćete čuti na samom početku videa.

Svi vi koji niste gledali nove Osvetnike radije nemojte pogledati trailer jer će vam otkriti važne detalje iz Završnice. Osim ako možda volite spoilere. Nastavak ovog članka također donosi spoilere!

SPOILERI

"Svuda gdje idem, vidim njegovo lice. Jako mi nedostaje", kaže Parker u traileru za Tonyja Starka. "Mislim da Tony ne bi napravio to što jest da nije znao da ćeš ti biti tu kad on ode", tješi ga Harry Hogan (Jon Favreau).

Spider-Man: Far From Home se nastavlja na događaje iz Završnice. Peter Parker se vraća u New York i pomaže policiji očistiti nered, a nakon toga uzima odmor od posla Spider-Mana i odlazi na školski izlet u Europu na kojem jedino što želi jest družiti se sa svojom simpatijom M.J. (Zendaya) i prijateljem Nedom (Jacob Batalon). Ne zadugo: zove ga Nick Fury (Samuel L. Jackson) jer se pojavio Quentin Beck iliti Mysterio (Jake Gyllenhaal) koji je sa Zemlje, ali ne s naše Zemlje...

Jon Watts režirao je i ovaj nastavak Spider-Mana koji se nastavlja na prvi film Spider-Man: Povratak kući iz 2017. godine (zaradio je malo više od 880 milijuna dolara diljem svjeta). Far From Home je 23. film u Marvel Cinematic Universeu i zadnji iz Marvelove 3. faze (Phase Three).

Film je kod nas preveden kao Spider-Man: Daleko od kuće i u kinima će se naći od 4. srpnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala